Stiri: Companii

Fundația Alexandrion Grup, noul sponsor al echipei de handbal Steaua

16.06.2014

Fundația Alexandrion Grup sponsorizează echipa masculină de handbal a Stelei, cele două parți semnând săptămâna trecută contractul prin care fundația devine partenerul oficial al echipei. Parteneriatul are o durată de cinci ani, timp în care echipa de seniori a Secției Handbal a Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua” va purta titulatura ”CSA Steaua Alexandrion București.

George Boroi, președinte CSA Steaua, a afirmat că semnarea parteneriatului cu Fundația Alexandrion Grup reprezintă „momentul relansării echipei de handbal a clubului Steaua”.

”Asocierea (CSA Steaua cu Fundația Alexandrion Grup) constituie totodată o garanție a proiectului pe care dorim să-l implementam”, a afirmat acesta adăugând că speră că după această asociere și „alte companii să ni se alăture în acest proiect de construcție a unei echipe campioane”.

De asemenea, președintele Fundației Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, a spus că parteneriatul cu CSA Steaua București „are drept țel promovarea valorilor sportive și o contribuție importantă în formarea și educarea tinerilor.

„Prin performanțele sportivilor săi, CSA Steaua București a creat cea mai frumoasă pagină de istorie a sportului românesc. Să avem încredere în valoarea noastră și să luptăm pentru a ne face noi înșine un bun renume”, a spus acesta.