Coronavirus 25 septembrie 2020.

Donație de 100.000 de euro pentru Institutul Matei Balș, din partea Fundației Deloitte

23.03.2020

Fundația Deloitte a anunțat că donează 100.000 de euro către Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică. Aceste fonduri sunt alocate pentru a sprijini gestionarea crizei legate de coronavirus.

Fundația Deloitte donație. Ce spune conducerea companiei?

„De la declanșarea crizei, contribuim prin experții noștri conectați la rețeaua globală Deloitte la mai multe inițiative ale mediului de afaceri de a formula recomandări de politici publice și bune practici de management pentru atenuarea impactului economic al pandemiei și comunicăm activ perspective globale și locale în legătură cu provocări, implicații și idei de gestionare a acestora. După consultarea tuturor colegilor, am decis ca, prin intermediul Fundației Deloitte, să ne implicăm și cu sprijin financiar față de cei care se află chiar în prima linie a luptei împotriva COVID-19, respectiv Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Fundația Deloitte donație. Compania furnizează la nivel mondial servicii de:

  • audit
  • consultanță
  • juridice
  • consultanță financiară
  • managementul riscului
  • consultanță fiscală

Clienții Deloitte

Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe.

Fundația Deloitte donație. Obiective

Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.

Citește și Cora România: Luăm măsuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai căutate produse

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Donație de 100.000 de euro pentru Institutul Matei Balș, din partea Fundației Deloitte

  1. Pingback: Fonduri producatori usturoi - Ministerul Agriculturii | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.