Stiri: Social

KV Tiriac

Fundația Țiriac lansează proiectul „Train to skate”

04.11.2022

„Train to skate”. Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, în colaborare cu Fundația Țiriac și CFR Călători, încurajează practicarea sportului în rândul copiilor, tinerilor și adulților și oferă reduceri la accesul pe patinoar în baza biletului de tren CFR Călători emis pentru ruta București (Gara de Nord) – Otopeni (Patinoar PO) celor care vin să patineze la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena.

Publicul doritor de a patina își achiziționează bilet de tren pe ruta București (Gara de Nord) – Otopeni (Patinoarul PO) de la punctele de vânzare menționate în regulament, iar la recepția patinoarului tariful de transport va fi scăzut din valoarea tichetului de acces pe gheață. Oferta se aplică doar pentru călătoriile realizate cu trenurile operate de CFR Călători.

„Train to skate”. Preț

Prețul unei sesiuni pe gheața Patinoarului Allianz-Tiriac Arena, pentru adulți, este de 40 de lei, iar pentru copii de 30 de lei, dar la prezentarea biletului de tren, persoanele beneficiază de reducere 5 lei dacă dispun de bilet cu călătorie unică sau 10 lei, dacă dispun de bilet dus-întors. Reducerea se acordă doar în baza unui bilet fizic sau digital. În cazul în care plata s-a efectuat la aparatele din tren, contravaloarea biletului nu poate fi returnată în absența unui bilet tipărit sau digital.

Fundația Țiriac și CFR Călători. Parteneriat

Prin acest parteneriat, Fundația Țiriac și CFR Călători susțin practicarea sporturilor și oferă sprijin persoanelor care își doresc să patineze, încurajând transportul facil, ecologic și rapid pe calea ferată. Ruta feroviară București (Gara de Nord) – Otopeni (Patinoar PO) asigură transport direct, iar stația se află vizavi de Patinoar. Durata unei călătorii cu trenul pe această rută este de aproximativ 20 minute.

Regulamentul proiectului „Train to Skate” poate fi consultat pe website-ul fundatiaiontiriac.ro 

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este deschis publicului larg în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 11:30-13:00 și 18:30-20:00, în Otopeni, strada Drumul Gării Odăi, numărul 7.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/evenimente-1-iunie-2022-patinoarul-allianz-tiriac-arena/