Stiri: Retail

G2D SPC a deschis primul magazin Farmec din Grecia

14.07.2014

Firma G2D SPC, partenerul elen al producătorului român de cosmetice Farmec, a deschis primul magazin de brand din Grecia, în Salonic. Magazinul este dedicat consumatorilor din piața elenă şi păstrează conceptul centrului modern inaugurat în luna octombrie a anului trecut la Cluj-Napoca.

„Produsele Farmec sunt apreciate în rândul consumatorilor greci, iar Salonic este cel de-al doilea oraș ca mărime din Grecia, un centru universitar important și fosta Capitală Europeană a Culturii din 2007. Acestea sunt argumente valoroase care ne determina să credem ca orașul Salonic este foarte potrivit pentru a găzdui primul magazin de produse exclusiv Farmec din Grecia”, a spus Mircea Turdean, Directorul General Farmec. 

Vizitatorii pot regăsi pe rafturile noului magazin mărcile Farmec îndrăgite de consumatorii din întreaga lume, printre care nou-lansatele game Gerovital H3 Classic și Gerovital H3 Retinol (reinventarea formulei primelor cosmetice antiîmbătrânire din lume), Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv și Aslavital Lift Instant, Gerovital Plant, Gerovital Plant Tratament, precum și multe altele.

Magazinul din Salonic este primul de acest fel din Grecia, urmând ca în perioada imediat următoare, conform strategiei partenerului nostru, să continue deschiderea de noi magazine partenere de brand și în alte localități importante.

Cosmeticele Farmec sunt prezente pe piața elenă și în SPA-urile anumitor hoteluri, precum cel al Hotelului Porto Carras 5* din Halkidiki, unde sunt folosite în cadrul tratamentelor de înfrumusețare oferite clienților.