Stiri: Companii

Gabriela Bereș va prelua coordonarea Puratos în Europa de Est

14.03.2018

Grupul belgian Puratos, producător de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a numit-o pe Gabriela Bereș pentru a continua dezvoltarea operațiunilor companiei pe 15 piețe, din rolul de Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

Astfel, începând cu martie 2018, Gabriela Bereş, 42 de ani, va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia şi Bosnia-Herțegovina și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin reţele de distribuitori locali.

„În 13 ani de activitate în echipa Puratos, am învățat că inovația, spiritul antreprenorial şi precuparea reală pentru nevoile clienților te fac mai agil într-o piață atât dinamică și provocatoare precum cea a ingredientelor pentru industria alimentară”, a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Puratos pentru Europa de Est. “Pornesc pe acest drum cu gândul de a construi pe experiența și succesul local, păstrându-mă deschisă la influența și oportunitățile de dezvoltare pe care această regiune ni le oferă. Cred că pasiunea de a inova și de a ne îmbunătăți permanent performanţa sunt ceea ce ne diferențiază și ne ajută să le oferim partenerilor noștri servicii și produse performante, crescând organic alături de ei”, a adăugat Gabriela Bereș.

Managerul își menține rolul de coordonare a operațiunilor din ţara noastră pe care l-a deținut în ultimii cinci ani. În perioada în care a condus sucursala locală, cifra de afaceri şi profitul producătorului au crescut într-un ritm susţinut, în contextul în care compania a investit în deschiderea unui nou centru de inovație la Cluj Napoca (2016), a modernizat şi extins centrul din București (2018), a modernizat rețeaua de distribuție și unitatea de producție. De asemenea a investit în perfecționarea echipelor de cercetare & dezvoltare și a consultanţilor tehnici pentru a putea oferi atât produse cât și servicii performante partenerilor Puratos.

Gabriela Bereş a ocupat, înainte, succesiv pozițiile de director operațional şi de director de resurse umane în cadrul sucursalei Puratos România.

”Prin numirea Gabrielei Bereş ca director regional, Puratos promovează oameni talentați din interiorul companiei. De asemenea, vizăm să creştem prezenţa Puratos pe aceste pieţe şi să folosim oportunităţile de creştere care pot veni din îmbunătăţirea colaborării între echipe și schimbul de bune practici. Subsidara din România a avut performanţe foarte bune în ultimii ani pentru că alături de echipa sa au luat decizii de business curajoase, care au pus întotdeauna clientul şi consumatorul pe primul loc. Am convingerea că Gabriela Bereș va inspira toate echipele și le va mobiliza către noi oportunități de dezvoltare”, a declarat Piet Sanders, Markets Director for Northern & Eastern Europe.