Stiri: Companii

Gabriela Szabó participă la conferinţa The Woman

07.02.2017

Gabriela Szabó, multipla campioană mondială la atletism, vine la Cluj – Napoca, în perioada 14 – 15 martie, pentru a discuta cu peste 500 de femei lideri în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman despre performanțele sale profesionale și mentalitatea de învingător, elementele cheie ce au definit-o de-a lungul carierei de sportiv internațional.

„Educația, puterea de a schimba lumea!” este tema principală a celei de-a 6-a ediții a conferinței la care va lua parte și Gabriela Szabó, personalitate recunoscută pe plan internațional pentru rezultatele remarcabile din sport.

Gabriela Szabó deţine un palmares impresionant de medalii: este declarată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei; este de patru ori campioană mondială la seniori și o dată la juniori, dar și vicecampioană olimpică, acestea fiind doar o parte din premiile obținute de-a lungul carierei.

După 20 ani de activitate, ea s-a alăturat companiei Adecco în calitate de CSR&Public Affairs Manager pentru a susține tinerii să-și găsească drumul în viață, educație și carieră.

„Am o vorbă pe care o transmit de fiecare dată: suma sacrificiilor trebuie să fie mai mare decât suma regretelor. Pentru orice lucru în parte trebuie să faci un sacrificiu pentru a nu avea mai târziu regretul că nici măcar nu l-ai încercat. Tocmai de aceea au apărut și rezultatele în cariera mea atât de repede. Îmi place să fiu tot timpul prima. Atunci când îți dorești ceva trebuie să muncești extrem de mult și cu perseverență. Altfel nimic nu pică din cer”, spunea Gabriela într-un interviu recent despre succesul ei în carieră.