Gala JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE! a început

24.05.2017

Astăzi este o zi plină pentru liceenii și studenții antreprenori din ţara noastră, zi care începe la ora 10.00 la Hotel Novotel, continuă pe parcurs cu competiții și sesiuni de lucru și se încheie cu Gala JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, ediția a VII-a, la Ateneul Român.

„Vă invităm să fiți alături de noi miercuri, la Hotel Novotel, să îi cunoașteți pe cei mai întreprinzători și creativi tineri liceeni și studenți din țară și, apoi, să îi sărbătoriți împreună cu Junior Achievement România și partenerii săi, la Ateneul Român, ora 17.30”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Programul zilei este următorul:

·10.00 – 14.00 – Hotel Novotel, Sala Paris – Finala națională a competiției JA Compania Anului 2017. 35 de echipe, împreună cu profesorii coordonatori, participă la la finala națională a celei mai prestigioase competiții europene de antreprenoriat pentru tineri, JA compania Anului 2017.

· 10:15 – 12.30 – Hotel Novotel, Sala Bordeaux – Sesiunea pe tema „Educația antreprenorială în Europa și în România. Rezultatele elevilor români la testele europene de competențe antreprenoriale”, susținută de Stefania Popp, CEO JA Romania și Expert European Entrepreneurial Education.

· 10.30 – 12.30 – Hotel Novotel, Sala Lyon – Sesiune de formare adresată cadrelor didactice din învățământul gimnazial privind derularea la clasă a programul de educație antreprenorială JA Este afacerea mea! și a activităților suplimentare de tip blended learning, dezvoltate în cadrul
proiectului Erasmus+ It`s My Future.

· 17.30 – 19.00 – Ateneul Român – Gala JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, ediția a VII-a. Evenimentul va reuni peste 600 de tineri, profesori, reprezentanți ai companiilor din România care investesc în programe educaționale, precum și organizații care susțin educația.

 

 

Citiți și despre: