Stiri: Companii

Gala Premiilor CARIERE are loc pe 16 decembrie

29.11.2017

Revista CARIERE anunță organizarea celei de-a cincea ediție a galei sale anuale prin care premiază excelența în antreprenoriat, inovație, leaderhip și inspirație, pe 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din Capitală.

Evenimentul reunește anual elita comunității de antreprenori, manageri și specialiști de renume național și mondial, care contribuie la o mai bună imagine a României în lume.

„Gala Premiilor Revistei CARIERE onorează și recunoaște excelența, competitivitatea, inovativitatea și performanța unor lideri specialiști în domeniile pe care le reprezintă, dar și respectul pentru valorile și tradițiile românești,” declară Daniela Palade-Teodorescu, redactor șef al Revistei CARIERE.

De peste 15 ani brandul CARIERE aduce în atenția publicului și recompensează personalități ale culturii și științei românești, dar și antreprenori și manageri care performează constant în mediul de afaceri din România.

În 2017, în avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Gala Revistei CARIERE premiază români care inspiră, ambasadori ai artei, culturii și științei, care prin performanțele lor, dar și prin spirit civic, reprezintă excelența în România.

Gala Premiilor CARIERE în acest an onorează personaje inspiraționale în următoarele categorii:

1. Români de Departe
2. Liderii Noii Românii
3. Management General
4. Exclusiv Românesc
5. Întemeietorii de Visuri
6. Leadership pentru Întreaga Carieră

Mai multe informații găsiți pe site-ul gala-cariere.ro. Votul pentru desemnarea câștigătorilor este deschis și se încheie pe 12 decembrie, la ora 24.00.