Stiri: Companii

Gala Premiilor Revistei CARIERE și-a desemnat câștigătorii

18.12.2017

Revista CARIERE a desemnat câştigătorii celei de-a V-a ediţii a Galei Premiilor CARIERE, într-un eveniment care a reunit elita comunității de antreprenori, manageri și specialiști de renume național și internațional, precum și personalități cultural-artistice și reprezentanți ai societății civile, într-un regal care celebrează profesionalismul, autenticitatea, solidaritatea, spiritul civic și îndrăzneala de a ieși din tipare.

Așadar, Gala Premiilor CARIERE a premiat excelența și performanța unor lideri specialiști în domeniile pe care le reprezintă, dar și respectul pentru valorile și tradițiile românești.

În acest an, tema centrală a Galei a fost „Români care inspiră”, în linia celebrării Centenarului Marii Uniri.

În acest an s-au acordat 6 premii de excelenţă, pentru 6 categorii:

1. Liderii Noii Românii
2. Români de Departe
3. Management General
4. Exclusiv Românesc
5. Întemeietorii de Visuri
6. Leadership pentru Întreaga Carieră

Pentru primele cinci categorii, cititorii și publicul din comunitatea on-line au votat câte unul dintre cei cinci nominalizați selectați din lista de propuneri a redacției. Ultimul dintre premii este decernat onorific de către redacția revistei CARIERE și este dedicat unei personalități emblematice pentru societatea românească.

Cele șase premii de excelenţă ale acestei ediţii sunt:

1. Liderii Noii Românii – Vlad Voiculescu
Pentru programele umanitare MagiCAMP și MagicHOME, destinate susținerii copiilor bolnavi de cancer și familiilor lor.

2. Români de Departe – Adrian Lobonțiu – unul dintre pionierii și promotorii chirurgiei robotice și tele-satelitare, un nume de referință în chirurgia endo-gastrică din Franța și Statele Unite.

3. Management General – Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei Sonimpex Serv Topoloveni, care produce marca „Magiun de prune de Topoloveni“ din Argeş, un brand care are 103 ani de existență pe piața românească.
Trofeu înmânat de Andrei Dunuță, co-fondator al SELFTRUST Academy

4. Exclusiv Românesc – Dana si Ion Georgescu, Moara de Hârtie de la Comana – antreprenori care promovează meșteșugurile tradiționale românești prin intermediul atelierelor și workshop-urilor organizate pentru copii și adulți.

5. Întemeietorii de Visuri – Corina Puiu, co-fondator și director executiv al Teach for Romania, un program care oferă celor mai sărace comunități din această țară profesori care au reușit să-i facă pe elevi să le placă la școală.

6. Leadership pentru Întreaga Carieră – Mircea Cărtărescu, cel mai premiat scriitor român în străinătate, poet, prozator, eseist, critic literar şi publicist, profesor și mentor al multor generații de studenți.