Gala Premiilor ROFMA 2019.

Gala Premiilor ROFMA 2019

19.10.2019

Gala Premiilor ROFMA 2019. Începând cu acest an, ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days devine gazda Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace și Facility Management din țara noastră. Gala reprezintă un prilej de recunoaștere și celebrare a celor mai valoroase realizări, celor mai dinamice organizații și celor mai buni profesioniști din domeniu.

”Câștigătorii acestor premii sunt organizațiile și persoanele care se identifică în cea mai mare măsură cu viziunea și obiectivele ROFMA de dezvoltare și profesionalizare a domeniului de workplace și facility management, pornind de la educația continuă, servicii de calitate, sustenabilitate și etică în afaceri”, au anunțat organizatorii.

Gala Premiilor ROFMA 2019. Ce proiecte pot fi înscrise?

Cei care intră în competiție trebuie să demonstreze, prin proiectele transmise, preocuparea continuă pentru dezvoltarea domeniului prin:

  • aplicarea de soluții inovatoare
  • creșterea eficienței
  • reducerea costurilor
  • protecția mediului
  • starea de bine a salariaților

Premiile acordate au scopul de a crea și o bază națională de „best practices” ce poate fi accesată de către beneficiarii serviciilor de workplace și facility management.

Gala Premiilor ROFMA 2019. Program educațional

Totodată, profesioniștii în domeniu își vor putea perfecționa continuu cunoștințele de specialitate pe baza „lecțiilor” furnizate de aceste proiecte, ca un element important în Programul Educațional ROFMA de educație continuă.

Cele cinci premii acordate sunt:

• Premiul pentru cel mai bun proiect de inovare

• Premiul pentru cel mai bun proiect de digitalizare

• Premiul pentru cel mai bun proiect de sustenabilitate

• Premiul pentru cel mai bun proiect educațional și de dezvoltare profesională

• Premiul special pentru contribuția la dezvoltarea sectorului și a ROFMA

Gala Premiilor ROFMA 2019. Impactul pozitiv major

Proiectele depuse trebuie să demonstreze impactul pozitiv major pe care domeniul de workplace și facility management îl are asupra celorlalte industrii, componente organizaționale, asupra oamenilor și mediului.

Gala Premiilor ROFMA 2019. Juriul

Juriul este format din specialiști echidistanți. Este vorba de persoane recunoscute la nivel național și internațional din domeniul workplace & facility management, care aparțin atât mediului de business, cât și celui academic.

”Ca voce unitară a industriei de workplace și facility management, ROFMA, prin acordarea și promovarea acestor premii, își subliniază o dată în plus rolul vital în dezvoltarea acestui domeniu, în educarea profesioniștilor și în recunoașterea valorii – pentru un mediu construit în care locuim cu toții și muncim tot mai sigur, sănătos, sustenabil și productiv”, mai spun organizatorii

Mai multe informații legate de competiție și de festivitatea de premiere pe www.rofmex.ro/Gala premiilor ROFMA.

Citește și ROFMEX 2019 are loc în perioada 19-20 noiembrie

 

 

 

Citiți și despre: