Stiri: Agricultura

Galera™ Super - erbicid Corteva Agriscience

Galera™ Super: liderul erbicidelor pentru culturile de rapiță

28.10.2020

Galera™ Super. Pentru cultivatorii de rapiță care nu au efectuat încă erbicidarea, Corteva Agriscience deține cea mai bună soluție, cu aplicare în toamnă, pentru controlul în postemergență al buruienilor dicotiledonate. Este vorba de erbicidul Galera™ Super, un produs cunoscut, care are în compoziție 3 substanțe active (240 g/l clopiralid + 80 g/l picloram + 40 g/l aminopyralid). Acesta este utilizat de toți fermierii tehnici, cultivatori de rapiță. În plus, este cea mai sigură metodă de a scăpa de buruienile dicotiledonate, atât anuale, cât și perene.

Galera™ Super. Cea mai eficientă soluţie

Galera™ Super este cea mai eficientă soluție în combaterea turiței (Galium aparine), buruiana care dă cele mai multe bătăi de cap fermierilor, atât în perioada de vegetație a culturii, concurând planta, cât și la recoltarea și valorificarea producției.

Alte buruieni foarte bine controlate de erbicidul Galera™ Super sunt:

  • pălămida (Cirsium arvense)
  • mușețelul (Matricaria spp.)
  • samulastra de floarea soarelui
  • loboda (Chenopodium album)
  • macul (Papaver rhoeas)
  • susaiul (Sonchus arvensis)
  • cornuții (Xanthium strumarium)

Galera™ Super. Prima alegere a fermierilor

Galera™ Super este prima alegere a fermierilor din ţara noastră pentru controlul buruienilor dicotiledonate la rapiță și datorită unor avantaje ale produsului, precum: nu depinde de umiditatea din sol la aplicare, se poate aplica toamna sau primăvara, este selectiv pentru planta de cultură, are cel mai mare spectru de buruieni dicotiledonate combătute, controlează cele mai întâlnite buruieni.

„Ținând cont de faptul că o cultură de rapiță, chiar și la un grad mic de îmburuienare, are o pierdere semnificativă de producție, recomandăm erbicidarea cu Galera™ Super pentru producții bune și o recoltare ușoară”, spune Ion Mutafa – Category Marketing Manager Herbicides – Corteva Agriscience RO & MD.

Citeşte şi DPD România face angajări. Câte locuri de muncă oferă compania?