Stiri: Companii

Gama de conectori Eco-Mate de la Amphenol

05.10.2020

Gama de conectori Eco-Mate. Menține conexiunile sigure utilizând conectorii Amphenol, unul dintre cei mai mari producători de produse de interconectare din lume.

Amphenol este unul dintre cei mai mari producători de produse de interconectare din lume. Compania proiectează, produce și comercializează conectori electrici cu fibră optică, cablu coaxial sau cablu panglică și sisteme de interconectare. Conectorii de la Amphenol sunt utilizați cu precădere în domeniile de comunicare și prelucrare a informațiilor, televiziune prin cablu, telefonie mobilă, electronice aerospațiale și militare și aplicații pentru transporturi auto, feroviare și de altă natură.

Gama de conectori Eco-Mate – Exemple de produse

Din portofoliul vast de conectori ai companiei, pentru aplicațiile de putere care necesită un conector robust și fiabil, gama Eco-Mate este ideală datorită conexiunii cu filet care îndeplinește cerințele ridicate ale aplicațiilor industriale. Conectorii circulari Eco-Mate sunt proiectați pentru instalații Heavy Duty și construcții, fiind utilizați și la iluminarea Turnul Effiel. Avantajele acestei game sunt rezistență la radiații UV, la impact și la vibrații, fiind ideală pentru mediile industriale. Un exemplu de produs din gama Eco Mate aflat în oferta Aurocon COMPEC este conectorul tată trifazat (Nr. stoc RS: 540-1868) ce oferă protecție IP65 și IP67 atunci când este utilizat împreună cu conectorul de tip mamă (Nr. stoc RS: 540-1751) din aceeași gamă.

Gama de conectori Eco-Mate – Conectori cu șase contacte

Pentru această serie există și conectori cu șase contacte plus împământare care pot fi în carcasă dreaptă sau la unghi de 90º (Nr. stoc RS: 540-1919). Carcasele sunt realizate prin turnare dintr-un material de cea mai bună calitate și au fost proiectate ergonomic pentru o manipulare într-un mod cât mai sigur.

Gama Eco Mate este folosită pentru aplicații de măsurare și control, precum și pentru alimentarea cu energie electrică. Seria este alcătuită dintr-o mare selecție de carcase și oferă modele de terminale cu șurub, cu lipire și cu sertizare. Pentru mai multe detalii despre conectorii Amphenol accesați site-ul ro.rsdelivers.com.

Autor: Niță Emil Ionuț

 Aurocon COMPEC SRL

 

 

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email:compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Distribuitor: RS ComponentsSICKMURR ElektronikSTASTOHitachi

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/seria-iod-09-de-la-4d-systems/