Garanti Bank a lansat un nou credit de nevoi personale

12.08.2015

Garanti Bank a lansat un nou credit de nevoi personale, un produs menit să deservească nevoile clienților existenți și potențiali vara aceasta. Clienții pot aplica pentru o finanțare de până la 5.000 de lei, pe o perioadă de maximum 18 luni, până la finalul lunii august.

“Le dorim clienților noștri să poată bifa vara aceasta din lista cu proiecte pe care și-au propus să le ducă la bun sfârșit. Vorbim de acele lucruri mici, care aduc bucurie, dar care nu au fost sau nu sunt întotdeauna catalogate drept urgente sau cele mai importante. Fie că ne gândim la un loc splendid pentru a-și petrece vacanţa, la renovarea locuinței, la gadget-uri sau dispozitive și tehnologie de ultimă oră, sau la participarea la un curs pe care și-l doresc foarte mult, acest credit de nevoi personale este o soluție financiară rapidă, simplă si ieftină, care le poate schimba starea de spirit și le va reaminti că a face ceva doar pentru ei este binevenit și chiar recomandat. Acest nou produs este un credit special pentru perioada de vară, destinat oricui, indiferent dacă este client Garanti sau nu”, a declarat Roxana Rebegeanu, Head of Retail Banking, Garanti Bank.

Principalele beneficii ale noului produs de nevoi personale sunt: rată a dobânzii fixă de, 0 comision de administrare și DAE 7,55%.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Banca este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

 

 

Citiți și despre: