Stiri: Finante

Garanti Bank are un nou director general adjunct

05.08.2015

Garanti Bank îl numește pe Bogdan Neacșu în funcția de director general adjunct, responsabil de coordonarea activităților Ariei Risc: Risc Management, Control Permanent, Compliance și Guvernanță Corporativă.

Acesta își va exercita noile responsabilități după finalizarea procesului de autorizare al BNR, urmând să contribuie la creșterea sustenabilă a Garanti Bank în sistemul financiar-bancar românesc și la dezvoltarea pieței.

Bogdan Neacșu vine cu o experiență de peste 10 ani în domeniul bancar, deținând anterior funcția de Chief Risk Officer și membru al Directoratului la Volksbank România.

„Bogdan Neacșu are o experiență vastă pe zona de risc bancar, iar aportul său în cadrul Garanti Bank va fi cu siguranță unul semnificativ. Avem certitudinea că va contribui la aplicarea filozofiei Garanti la cele mai înalte standarde”, a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank.

Noul director general adjunct al Garanti Bank a absolvit Facultatea de Finanțe Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din București în anul 2002. Și-a dezvoltat cariera în principal în zona de risc și control.

În 2004, el a fost numit economist în cadrul Direcției Reglementare și Autorizare, Serviciul Reglementare prudențială bancară din Banca Națională a României. Ulterior, acesta a ocupat diverse funcții de management în ariile de risc ale mai altor bănci.