Stiri: Finante

Rezultate Garanti 2020

Garanti Bank anunță o defecțiune tehnică

28.10.2019

Garanti Bank defecțiune tehnică. Banca a anunțat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că o serie de servicii nu sunt disponibile din cauza unor probleme tehnice. De asemenea, clienții băncii au fost informați de aceste defecțiuni prin sms.

Garanti Bank defecțiune tehnică. Servicii indisponibile

Conform anunțului făcut de Garanti Bank, din cauza unor probleme tehnice următoarele servicii sunt indisponibile momentan:

  • internet și mobile banking
  • website garantibank.ro
  • website bonuscard.ro
  • plățile de e-commerce

Garanti Bank defecțiune tehnică. Servicii funcționale

”Clienții pot folosi în continuare cardurile emise de bancă pentru a efectua plăți. ATM-urile Garanti Bank sunt, de asemenea, funcționale, iar toate serviciile puse la dispoziție în agențiile noastre sunt în continuare disponibile. Va așteptăm în agențiile Garanti Bank pentru efectuarea de operațiuni. Comisionarea acestora va fi conform tarifării prin internet și mobile banking. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și va mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat banca.

Rezultate financiare

Grupul Garanti România, care reunește Garanti Bank, Garanti Leasing și Garanti Credite de Consum, a avut, în primele șase luni ale anului, cel mai bun semestru al său în România. Banca a obținut un profit net consolidat de 98 de milioane de lei. Nivelul este în creștere cu aproximativ 25% față de perioada similară a anului trecut.

De asemenea, banca a avut o creștere de 4,5% a volumului total al activelor care, în prezent, depășește 12,1 miliarde lei.

În primele șase luni ale anului, Grupul a raportat venituri nete consolidate de 263,2 milioane lei.

“Strategia noastră eficientă și riguroasă a determinat performanțe foarte bune în prima jumătate a anului. Suntem în linie cu obiectivele propuse pentru 2019 și avem toate premisele să înregistrăm rezultate excelente până la finalul anului. Avem un angajament pe termen lung pe piața din România și vom continua să aducem plus valoare în viețile clienților noștri, în evoluția industriei financiare și a economiei locale per ansamblu”, afirma, pe finele lunii iulie, Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România.

Citește și ADAMA preia 10% din AGRICOVER