Garanti Bank finanţează dezvoltarea rețelei de clinici Anima

24.04.2018

Garanti Bank a acordat recent o finanțare de 9,3 milioane de lei furnizorului de servicii medicale Anima, parte a grupului MedLife, pentru dezvoltarea rețelei sale de clinici. MedLife a finalizat preluarea rețelei de clinici Anima în luna mai a anului trecut. Anima Specialty Medical Services deţine șase policlinici și un laborator, peste 200 de angajați, specialiști medicali și personal de suport, fiind prima rețea de medicină privată cu rețea proprie de medicină de familie din România.

“Credem în potențialul de dezvoltare al sistemului medical din România și dorim să avem în continuare o contribuţie activă în finanţarea proiectelor viabile din acest domeniu. În cadrul Anima, parte a MedLife Group, sistemul public și cel privat lucrează împreună în beneficiul pacienților. Garanti Bank dorește să sprijine astfel de proiecte cu impact social ridicat, ca parte a angajamentului nostru pe termen lung în România. Finanțarea acordată marchează începutul colaborării noastre, care credem că va avea succes pe termen lung”, a declarat Çağri Memişoğlu, Deputy General Manager, Garanti Bank.

Anima este unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale de ambulator, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 15 specialități.

 

 

 

Citiți și despre: