Garanti Bank lansează campania “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat”

12.09.2016

Garanti Bank a anunţat lansarea campaniei “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” pentru clienții care își deschid, până la sfârșitul anului, cont pentru încasarea salariilor. Campania își propune să îi poarte pe cei care își mută salariile la Garanti Bank într-o călătorie plină de surprize plăcute. Astfel, clienții beneficiază de zero comisioane la deschiderea și gestionarea contului de salariu, la emiterea și administrarea cardului Mastercard, dar și la retragerile de numerar de la bancomatele Garanti Bank sau la interogarea soldului în rețeaua băncii.

“Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” își propune să încurajeze comportamentul de economisire și să le ofere clienților sfaturi practice despre cum să își stabilească și atingă un obiectiv financiar.

Prin urmare, Garanti Bank oferă bonusuri suplimentare clienților care economisesc în primul lor cont de economii sau depozit deschis la bancă, cel puțin jumătate din salariile lor, până la finalul anului.

Clienții vor avea ocazia să primească timp de trei luni, de zece ori bonusul standard pentru cumpărăturile efectuate prin intermediul cardului de debit, dacă îndeplinesc condiția minimă de a economisi jumătate din salariu.

“Scopul nostru este de a satisface pe deplin diversele nevoi ale clienților noștri existenți și potențiali, oferindu-le o varietate de produse și servicii cu multiple beneficii. Noua campanie este în linie cu obiectivul nostru de a-i încuraja pe clienți să se bucure de avantajele utilizării Bonus Debit Card, în timp ce fac economii”, a declarat Roxana Rebegeanu, Head of Retail Banking, Garanti Bank România.

 

 

Citiți și despre: