Stiri: Finante

Garanti Bank lansează o ofertă specială pentru posesorii Bonus Card

27.11.2015

Garanti Bank a lansat o ofertă care se adresează noilor posesori Bonus Card. Astfel, toți noii posesori acestui card, în oricare dintre variantele Classic, Gold, Platinum sau WWF, ale căror carduri au fost aprobate până la data de 30 decembrie, vor beneficia de dobândă zero până pe 29 februarie 2016, la toate cumpărăturile efectuate în magazine fizice sau online, locale sau internaționale.

“Garanti Bank pune foarte mult accent pe câștigarea și menținerea încrederii clienților. Facem acest lucru oferind produse și servicii financiare de înaltă calitate, care pot satisface nevoile complexe ale clienților noștri. Prin această ofertă ne-am dorit să punem la dispoziția clienților, pe lângă toate avantajele Bonus Cardului și beneficiile care să le permită să nu-și mai amâne dorințele și să nu-și mai limiteze în niciun fel visurile, măcar pentru o perioadă. Astfel, noii posesori Bonus Card pot face orice fel de cumpărături, la orice comerciant, oriunde în lume, fără a li se calcula dobândă până la finalul lunii februarie 2016, chiar dacă aleg să achite lunar doar sumă minimă de plată. Cu Bonus Card, clienții pot să se bucure acum de tot ce-și doresc și să ramburseze sumele utilizate abia în primăvară, fără să plătească dobândă”, a declarat Emre Unal – Director Carduri, Garanti Bank.

Bonus Card este un produs unic pentru ţara noastră și unul dintre cele mai complexe instrumente de plată de pe piață, atât pentru posesorii de carduri, cât și pentru comercianți.

În plus, clienții acumulează bonusuri de fiecare dacă când efectuează o tranzacție prin intermediul cardului, în țară, dar și în străinătate.

Bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru a face cumpărături gratuite în magazinele partenere.

Mai mult, produsul bancar oferă clienților posibilitatea de a face și plăți în rate, fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.