Garanti România: Volumul creditelor a ajuns la 6,3 miliarde lei

15.12.2015

Garanti Group România a raportat, în perioada ianuarie-septembrie 2014, un profit net de 98,5 milioane lei, în creștere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile nete ale băncii s-au ridicat în perioada analizată la 429 milioane lei, în timp ce volumul total al activelor a crescut cu 10%, ajungând la 9,5 de miliarde lei. În plus, depozitele au înregistrat o creștere de 25,3%, ajungând la 4,53 miliarde lei.

De asemenea, Garanti Bank a înregistrat un profit net de 70 milioane lei la finalul lunii septembrie și venituri nete de 347,9 milioane lei.

Volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns în primele nouă luni ale anului la 6,3 miliarde lei, o creștere de 23% de la an la an.

În ceea ce privește instituțiile financiare nebancare membre ale Grupului, profitul net al Garanti Credite de Consum a ajuns la sfârșitul celui de-al treilea trimestru la 20,7 milioane lei, iar cel al Garanti Leasing la 7,8 milioane lei.

“2015 a fost un an dinamic pentru noi. Creditarea a crescut progresiv de la trimestru la trimestru și estimăm o creștere sustenabilă a acestui segment pȃnă la finalul anului. De asemenea, ne vom continua strategia de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor clienților noștri, prin intermediul unor servicii financiare inovatoare, prin rețeaua de sucursale aflată în extindere, prin platforma de internet banking sigură, printr-o rețea extinsă de ATM-uri inteligente și prin intermediul echipei noastre de profesioniști”, a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Group România.

 

Citiți și despre: