Stiri: Companii

Fabrica turbosuflante Garrett Bucuresti

Garrett aniversează 20 de ani de prezență în România

22.11.2018

Fabrica turbosuflante Garrett București. Compania Garrett sărbătoreşte 20 de ani de producţie în cadrul fabricii sale de turbosuflante din Bucureşti. Garrett este un furnizor de tehnologie de vârf care permite vehiculelor să devină mai sigure, mai conectate, mai eficiente şi mai prietenoase cu mediul.

Fabrica Garrett din Capitală deține, la ora actuală, aproape 900 de angajaţi. Aceștia susțin activitatea a 14 module de fabricație, având ca rezultat producția de turbosuflante ce echipează mai mult de 25 de mărci din sectorul auto din Europa, cele două Americi şi Asia.

Fabrica turbosuflante Garrett București. Ce spune conducerea companiei?

“Brandul Garrett – Advancing Motion este cunoscut în întreaga lume pentru tehnologia diferenţiatoare care ajută producătorii de autovehicule să-și îmbunătăţească performanţele motoarelor şi manevrabilitatea vehiculelor, în combinaţie cu o mai mare eficienţă a consumului de combustibil şi reducerea emisiilor poluante”, a afirmat Olivier Rabiller, Preşedinte și CEO Garrett.

Conform acestuia, fabrica de turbosuflante Garrett București reprezintă un reper de marcă al succesului companiei, la nivel global. Unitatea oferă clienţilor soluţii inovatoare, de clasă mondială.

”Pe măsură ce cererea pentru produsele noastre continuă să crească la nivel global, operaţiunile noastre din România vor continua să joace un rol important în atingerea succesului nostru global”, a precizat Olivier Rabiller.

Fabrica turbosuflante Garrett București. O campanie independentă

Garrett, fostă Honeywell Transportation Systems, a devenit o companie independentă, tranzacţionată public, la data de 1 octombrie 2018. Acest lucru s-a întâmplat în urma procesului de desprindere din Honeywell a unei companii cu peste 60 de ani de activitate.

“Fabrica din Bucureşti a fost mai mult decât un contribuitor esenţial la creşterea noastră globală din ultimele două decenii, a ajuns să însemne un model al succesului”, a spus Rabiller.

Fabrica turbosuflante Garrett București. Evoluția unității

Preşedintele și CEO-ul Garrett a precizat că evoluţia acestei unităţi, de la scopul ei iniţial de producător specializat de componente la statutul ei actual de mare producător de clasă mondială, vorbeşte de la sine despre talentele locale şi despre mândria cu care angajaţii companiei din România, fac tot ceea ce trebuie.

Pe lângă fabrica din Capitală, Garrett mai deține în România și cel mai mare sediu pentru funcții suport la nivel global precum:

  • achiziții
  • producție
  • rețea de furnizori
  • lanț de distribuție
  • tehnologia informaţiei
  • resurse umane
  • financiar
  • marketing şi comunicare

Citește și Leroy Merlin lansează colecția de Crăciun 2018