Stiri: Companii

GastroPan 2017 are loc în perioada 23-25 martie

15.03.2017

În perioada 23-25 martie 2017, la Redal Expo, Sibiu, va avea loc expoziția GastroPan 2017 – motorul afacerilor de panificație, cofetărie și HoReCa. Evenimentul reprezintă punctul de întâlnire al operatorilor industriei de panificație, cofetărie și HoReCa cu furnizori de soluții și tehnologii profesionale pentru aceste industrii.

„Doar două săptămâni ne despart de începutul celui mai așteptat eveniment al anului 2017 – expoziția GastroPan, expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, ospitalitate, ciocolaterie, gelaterie și cafea. Târgul de specialitate GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017, la Redal Expo, Sibiu, iar acesta va fi cea de-a noua ediție și prima la Sibiu”, au anunţat organizatorii evenimentului.

De asemenea, la târgul de specialitate, tip B2B, sunt așteptați profesioniști, specialiști, antreprenori, manageri și alți reprezentanți ai domeniilor vizate, evenimentul fiind locul unde aceștia se pot conecta la tendințele internaționale, inovațiile și tehnologiile de ultima generație, soluții profesionale care ajută la dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.

”Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile – fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck – , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle – ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea lor. Ne ocupăm intens de promovarea alimentației sănătoase ca tendință și stil de viață promovând în standurile expoziției ingrediente, materii prime și tehnologii care să sprijine producătorii în oferirea de produse care să respecte aceste așteptări ale consumatorilor – freshuri și smoothie-uri, răcoritoare din fructe și legume cu vitamine, soluții și ingrediente pentru o alimentație fără gluten și fără lactoză. Un alt segment cu o importanță majoră în sectorul nostru cu ale cărui produse vă veţi întâlni la Sibiu este sectorul energiei, la expoziție fiind prezentate soluţii de reducere a costurilor la energie – energie electrică, gaze naturale – vizitatorii având posibilitatea de a accesa pachete și oferte speciale pentru brutării, cofetării și cei care activează în domeniul HoReCa”, relatează Ildikó Váradi-Erdős, Director General GastroPan.

Pe lângă soluțiile și tehnologiile expuse, expoziția aduce noutate și în ceea ce privește Concursurile GastroPan: anul acesta cofetarii cu un spirit artistic dezvoltat își pot valorifica talentul în noua categorie de concurs – Creație artistică din ciocolată.

În plus, noutăți există și în tematicile abordate de Concursurile GastroPan în anul 2017: torturi exotice la categoria Tortul Anului, Toamna la țară la creații artistice din aluat de panificație, Cinema la creații artistice realizate din pastă de zahăr sau ciocolată.

Expoziţia GastroPan poate fi vizitată în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.