Slide

Stiri: Companii

GastroPan: Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din panificaţie şi cofetărie

11.03.2015

În perioada 19-21 martie, zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în cadrul expoziţiei GastroPan. În aceste 3 zile, vizitatorii târgului vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări. Totodată, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari se vor întrece pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

Aflat la a şaptea ediţie, expoziţia va aduce în faţa vizitatorilor combinaţia optimă dintre tehnologie, artă şi inovaţie. Astfel, ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele trei săli expoziţionale dispuse pe 7.000 metri pătraţi.

De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri şi lansări de produse.

Lista completă a expozanţilor GastroPan este disponibilă www.gastropan.ro

„La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şia celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii”, au afirmat organizatorii expoziţiei.

În plus, cei care vor vizita GastroPan vor avea ocazia de a descoperi produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării, iar în cadrul concursurilor vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şi Tortul Anului 2015.