Stiri: Companii

GAV are un nou Digital Strategist

04.07.2014

Agenţia românească independentă GAV şi-a extins competenţele în online prin cooptarea Arinei Udup în poziţia de Digital Strategist. Ea deţine o experienţă de şase ani în domeniu digital, în cadrul unor agenţii interactive precum Webstyler şi Hyperactive.

Arina Udup va consolida echipa de strategie condusă de Alexandru Borşan şi va fi responsabilă de dezvoltarea strategiilor de comunicare online pentru clienţii din portofoliul agenţiei şi de business development pe zona digital.

„Ne bucurăm să o avem pe Arina alături, ea va aduce un plus de valoare prin expertiza sa relevantă pe digital. La nici doi ani de la extensia în online şi noua poziţionare de content accelerator, GAV a dezvoltat o structură foarte puternică şi competitivă – avem o super echipă, suntem premiaţi pentru campaniile noastre, clienţii ne încredinţează proiecte de digital de anvergură, iar procesul de dezvoltare continuă” – Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Noul Digital Strategist a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, secţia Comunicare şi Relaţii Publice. Ulterior, a urmat cursurile Şcolii IAA, modulul 1.

În activitatea profesională, Arinei Udup a dezvoltat proiecte pentru companii din domenii precum petrol şi gaze, telecom, auto, healthcare şi CSR, multe dintre ele premiate. În paralel, începând din anul 2010 Arina este membru al IAA Young Professionals.