Stiri: Logistica

Gebruder Weiss

Gebrüder Weiss preia compania 3S Transport & Logistics

22.12.2021

Gebrüder Weiss va prelua compania turcă 3S Transport & Logistics, cu sediul la Istanbul, începând cu 1 ianuarie 2022. Compania de expediție turcă este specializată în transporturi cu încărcături parțiale între Turcia și partenerul său comercial cheie, Germania.

„Prin acest pas, Gebrüder Weiss Turcia își dublează volumul de transport și se poziționează ca un jucător de top pentru transporturile cu Germania, Austria, Elveția și România. Acest demers, alături de linia directă deschisă cu Istanbul încă din 2020 facilitează activitățile de import/export ale clienților noștri”, declară Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

22 de angajați

Preluarea înseamnă, de asemenea, că 22 de angajați ai 3S Transport & Logistics se vor muta sub umbrela Gebrüder Weiss Turcia.

„3S Transport & Logistics este un furnizor de servicii logistice care a fost stabilit pe piața de transport din Turcia vreme de mulți ani și pe care acum urmează să-l integrăm în organizația noastră. Acest lucru va consolida poziția locației noastre din Istanbul ca o ancoră strategică, care leagă Europa și Asia și Noul Drum al Mătăsii”, a explicat Thomas Moser, director și manager regional Black Sea/CIS în cadrul Gebrüder Weiss.

Acces la o gamă mult mai largă de servicii

„Clienții noștri vor beneficia de acces la o gamă mult mai largă de servicii, iar angajații noștri au perspective noi pentru viitor”, au afirmat și Ilhami Seval și Sehel Zenbil, cei doi foști directori generali ai 3S Transport & Logistics.

Ambii vor sprijini Gebrüder Weiss Turcia în calitate de consultanți în timpul procesului de integrare. Preluarea include și o locație operațională în zona Düsseldorf cu șapte angajați.

Un pas important pentru dezvoltare

„Pentru Gebrüder Weiss Turcia, acesta este un pas important pentru dezvoltare și ne consolidează portofoliul de servicii. Așteptăm cu nerăbdare cooperarea”, a adăugat Mişel Yakop, Country Manager Gebrüder Weiss Turcia.

Citeşte şi ROCA Investments preia al doilea pachet de 30% din acţiunile BICO Industries. Anunţ important