Stiri: Logistica

GEFCO România anunță extinderea colaborării sale cu Ford

13.12.2017

GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, anunță extinderea colaborării sale cu Ford Motor Company în România.

În contextul anunțului făcut public recent de Ford Motor Company privind începerea producției modelului Ford EcoSport în fabrica sa din Craiova, GEFCO România susține activitatea unuia dintre cei mai importanți clienți ai săi din industria producătoare de automobile din România, oferindu-i acestuia soluții personalizate de logistică a vehiculelor finite (FVL) și adaptându-se astfel nevoilor de business, la nivel regional, ale companiei.

„Suntem mândri să fim un partener logistic de încredere în regiune pentru Ford. Toate echipele GEFCO România și-au asumat angajamentul de a satisface nevoia de eficiență a clienților noștri și își demonstrează constant competențele în sprijinirea acestora pe parcursul dezvoltării lor, lucrând îndeaproape cu clienții noștri pentru a aborda provocările lor privind rentabilitatea și creșterea pe termen lung”, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Această extindere a colaborării cu Ford, permite companiei să utilizeze experiența sa îndelungată în logistica dedicată industriei auto și expertiza dezvoltată constant de-a lungul timpului, pentru a oferi clientului său soluții logistice multimodale.

Mai exact, GEFCO România va opera transportul pe calea ferată a vehiculelor finite Ford EcoSport către portul Constanța și către piețele din Europa de Vest precum Germania, Italia și țările din regiunea Benelux.