Stiri: Energie

Gehrig Schultz părăseşte compania Prospecțiuni

02.07.2015

Compania Prospecțiuni a anunţat că, ieri, Consiliul de Administrație a luat act de demisia depusă de Gehrig Schultz din funcțiile de Președinte al Consiliului de Administrație și Director General al companiei, începând cu data de 1 august, decizie înaintată în cadrul ședinței din 1 iulie.

Hotărârea de a părăsi compania a avut la bază motive personale, independente de activitatea societății. De asemenea, membrii Consiliului de Administrație îi mulțumesc pentru contribuția adusă în ultimii șapte ani, precum și pentru promovarea companiei în mediul internațional ca un important furnizor de servicii geologice și geofizice.

“Sunt mândru de asocierea cu Prospecțiuni timp de șapte ani și mulțumit de realizările companiei în tot acest timp. Doresc mult succes noii echipe de management!”, declară Gehrig Schultz în legătură cu anunțul său.

Conform hotărârii din data de 1 iulie, conducerea executivă a Prospecțiuni va fi preluată de către Nicolae Petrișor, numit în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație și de Marius Milea (foto), noul Director General al companiei. Nicolae Petrișor a fost implicat în dezvoltarea și managementul companiei încă din anul 2000, de la privativarea instituției, în ultimii 8 ani având și calitatea de membru al Consiliului de Administrație. Marius Milea are o experiență de peste 30 de ani în cadrul Prospecțiuni, în diferite funcții de conducere, cea mai recent fiind de Director de Producție, din 2000 până în prezent.