Constructii

genco 93

GENCO’93 se axează pe calitate și performanță

01.09.2021

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 33 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2898

Pe lângă utilaje performante și service, compania oferă, de asemenea, oportunități de finanțare avantajoase celor care vor să își dezvolte activitatea. GENCO’93, unul dintre cei mai importanți distribuitori de utilaje din România, a înregistrat o creștere constantă, chiar și în perioada pandemiei și după aceasta, creștere care a fost determinată de măsurile întreprinse de management. Compania a obținut recunoașterea firmelor de profil datorită unei continue preocupări pentru calitate, performanță și parteneriat. Astfel, activitatea companiei a decurs în mod normal, respectând măsurile impuse de autorități, ceea ce a presupus o investiție mai mare în aprovizionarea cu produse de protecție și verificarea permanentă a stării de sănătate a angajaților.

În ceea ce privește piața în care evoluează, aceasta a avut o traiectorie ascendentă determinată în primul rând de existența finanțărilor pe fonduri și, nu în ultimul rând, de flexibilitatea furnizorilor de echipamente. De 28 de ani, compania este reprezentant unic al unor firme de renume internațional precum LiebherrMISCHTECHNIK , Putzmeister, Bomag, Gehl și Epiroc.

Compania este reprezentant unic al unor firme de renume internațional precum LiebherrMISCHTECHNIK , Putzmeister, Bomag, Gehl și Epiroc

„Odată cu trecerea timpului, dar și ca răspuns la cerințele pieței și la exigențele companiilor autohtone, GENCO’93 și-a diversificat gama de produse și servicii oferite, prin comercializarea și oferirea de servicii de mentenanță pentru produse precum PUTZMEISTER, LIEBHERR, BOMAG, GEHL, EPIROC și MEM, fiecare dintre aceste branduri reprezentând lideri mondiali în anumite tipuri de tehnologii și producători de excepție, care se bucură de o reputație internațională consistentă”, ne-a declarat Dna. Anca Hânsa, Administrator GENCO’93.

Oferta actuală de servicii prestate de către GENCO’93

În acest moment, GENCO’93 deține un portofoliu de produse și servicii extrem de vast. Printre cele mai solicitate și solicitante servicii oferite putem aminti montarea/demontarea stațiilor de betoane, specializarea personalului deservent al clientului sau participarea efectivă la lucrările de turnare, oferind tot sprijinul necesar pentru a fi cât mai aproape de clienți și pentru a se asigura folosirea cât mai eficientă a tehnologiilor oferite de Putzmeister.radiomatic HBC

Totodată, compania participă la lucrările de asfaltare, unde oferă suportul necesar și se asigură că operatorii sunt instruiți în tot ce înseamnă tehnologia oferită de Bomag (A-Pave, Asphalt Manager, Vario Control), dar și toate aplicațiile oferite pentru a monitoriza mai bine utilajele și lucrările de asfaltare (Telematic, Bomap, Job-Link).

GENCO’93 deține un portofoliu de produse și servicii extrem de vast care include montarea/demontarea stațiilor de betoane, specializarea personalului deservent al clientului și participarea efectivă la lucrările de turnare și de asfaltare

„BOMAG reprezintă unul dintre liderii mondiali în tehnologia de compactare, asfaltare, reciclare și compactare gropi de gunoi. Acest brand a devenit extrem de cunoscut pe piață, ajungând în acest moment să fie un partener de neînlocuit în lucrările de compactare a diferitelor tipuri de soluri, în lucrările de asfaltare, reciclare și compactare gropi de gunoi”, continuă Administratorul societății.

Cele mai noi produse lansate pe piață

Pentru GENCO’93, una dintre cele mai importante provocări este aceea de a oferi, pe lângă utilaje performante și service, oportunități de finanțare variate celor care vor să își dezvolte activitatea, oferindu-le astfel posibilitatea de a adopta cele mai noi tehnologii existente pe piață și de a achiziționa cele mai performante utilaje industriale.

Prin intermediul parteneriatelor stabilite, GENCO’93 oferă variante mai accesibile din punct de vedere financiar, în condițiile în care Putzmeister a introdus în Europa auto-pompele SANY fabricate în China, dar montate și verificate în Aichtal (fabrica Putzmeister).

Totodată, în materie de noutăți putem vorbi despre introducerea pe piață a modelului Performance Line pentru toată gama de autopompe între 36m și 47m.

GENCO’93 aduce mai aproape de clienți produse și servicii avantajoase din punct de vedere financiar, de o calitate de necontestat

Unul dintre principalii parteneri și furnizori ai companiei, Bomag, a investit foarte mult în ultima vreme în aplicații de monitorizare GPS a utilajelor și a șantierelor, din ce în ce mai mulți clienți apelând la aceste aplicații pentru a își putea monitoriza lucrările și pentru a-și eficientiza resursele și, cel mai important, costurile. Firma GENCO’93 aplică tehnologiile implementate de Bomag și, împreună cu specialiștii lor, oferă tot suportul necesar pentru folosirea acestor aplicații și, de asemenea, pentru instruirea operatorilor.

„Deși nu sunt tehnologii noi, trebuie menționate tehnologiile de compactare patentate de Bomag – tehnologii care sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai eficiente și cele mai performante (Asphalt Manager – AM si Bomag Vario Control – BVC)”, precizează Dna. Anca Hânsa.

Organizarea societății

În prezent, compania deține puncte de lucru în Bolintin Deal, care deservește sudul țării, în Timișoara, pentru vestul țării și parțial nord, în Iași, pentru est, și în Mediaș, pentru centrul și nordul țării. Trei dintre acestea au și ateliere de reparații dotate cu aparatură necesară pentru intervenții. Totodată, GENCO’93 dispune de o flotă de 36 de mașini, din care 24 sunt dotate cu echipamente speciale de service pentru intervenții la clienți.

Compania GENCO’93 are în momentul actual 42 de angajați, dintre care majoritatea beneficiază de mașini, laptopuri și telefoane mobile. De asemenea, toți angajații beneficiază de asigurare privată de sănătate. Salariile se actualizează anual și în funcție de coeficientul de inflație, iar pe lângă salariile de bază, se adaugă bonusuri de performanță.

În prezent, compania deține puncte de lucru în Bolintin Deal, în Timișoara, Iași și Mediaș

„Cei 42 de angajați beneficiază de șansa de a evolua într-o echipă multidisciplinară, extrem de unită și de bine pregătită din punct de vedere profesional, și de o serie de beneficii precum bonusuri sau prime, precum și posibilitatea de a beneficia de mijloace moderne de lucru. Acestea includ dotări și echipamente de ultimă generație, capabile să asigure o eficientizare a muncii fiecărui angajat în parte”, detaliază Dna. Hânsa.

În perioada pandemiei, au fost instituite măsuri de protecție precum dezinfectarea spațiilor de lucru și a mobilierului, a mașinilor, montarea separatoarelor în birourile cu mai mulți angajați, instalarea de dezinfectanți în toate spațiile de trecere și controale medicale periodice, pentru a se asigura starea de sănătate optimă a angajaților.

Chiar și în condițiile determinate de recenta pandemie de coronavirus, compania a înregistrat în 2020 o creștere a cifrei de afaceri cu 50%, pentru 2021 estimând o cifră de afaceri similară.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/genco93-investeste-in-oameni-si-echipamente/