Stiri: Stiri

General Assembly Bucharest 2014 – More than a GAthering!

15.04.2014

A 33-a ediție a evenimentului General Assembly of Board of European Students of Technology va avea loc între 25 aprilie și 2 mai va avea loc în București și Neptun. Evenimentul este unul organizat de grupul local BEST din Universitatea Politehnică București și va reuni peste 400 de studenți din cele mai prestigioase universități tehnice și scoli de inginerie europene.

Vineri, 25 aprilie, va avea loc deschiderea oficială la Willbrook Platinum Business and Convention Center din București, dedicată partenerilor organizației, care va aduce împreună participanți europeni cu experiență internațională (selectați în prealabil pe baza CV-urilor) alături de companiile și universitățile participante la jobfair: Airbus Group, BRD, CEU Business School, EIT ICT Labs, Deutsche Bahn, IE Business School, Total, Vlerick Business School and Whirlpool. În paralel vor avea loc prezentări, workshop-uri, interviuri și târgul internațional de carieră BEST Career Day.

În urmatoarele șapte zile ale evenimentului, coordonatorii organizației la nivel internațional, liderii echipelor de lucru, precum și ai tuturor grupurilor locale BEST se vor întâlni în Neptun, la Hotelul Doina, pentru prezentări, evaluări, discuții și decizii cu un puternic impact asupra organizației.

Celebrând aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea BEST, ediţia din acest an a evenimentului General Assembly va încununa efortul constant şi dăruirea membrilor noştri printr-o petrecere aniversară ce va avea loc la Bonton Breeze Neptun. Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe website-ul www.25yearsofBEST.com.

Pe parcursul celor 19 ani de activitate, BEST Bucureşti a reuşit să vină în sprijinul studenţilor printr-un număr impresionant de activităţi extracurriculare: 9 schimburi culturale, 26 cursuri academice, 15 competiţii inginereşti şi 19 evenimente de carieră pentru studenţi.