Gerovital Men

Gerovital Men are o nouă identitate de ambalaj

02.07.2019

Gerovital Men are o nouă identitate de ambalaj. Astfel, începând din mai, brandul se prezintă publicului cu o nouă imagine, după ce a trecut printr-un proces de redesign de packaging. Această nouă identitate a fost realizată de Brand New.

Gerovital Men. Produse

Gama de produse acoperă toate nevoile bărbaților și asigură o îngrijire completă. Aceasta este compusă din:

  • produse destinate îngrijirii tenului (produse anti-aging cu acid hialuronic)
  • produse pentru corp, mâini
  • produse pentru păr

Gerovital Men. Modernizarea gamei

Brand New și-a propus modernizarea imaginii gamei pentru o relevanță mai crescută. Mai exact, este vorba de produse care se adresează consumatorilor cu vârsta de 30+.

Premisa de la care s-a plecat în dezvoltarea brandului a fost aceea că, deși tot mai conștienți de necesitatea utilizării unor produse destinate exclusiv genului lor, bărbații nu sunt la fel de aplicați și implicați în alegerea unui produs sau altul (nu caută informații aprofundate despre un brand sau altul și nici așteptări foarte complexe nu au).

Gerovital Men. Bărbații migrează între branduri

Spre deosebire de femei, bărbații nu rămân fideli unui produs sau altuia. Ei migrează foarte mult între branduri, fiind atrași de noutăți.

„Imaginea nou creată dorește să transmită bărbaților faptul că gama de produse Gerovital Men le înțelege perfect nevoia de simplitate și eficiență. Gerovital Men încurajează adoptarea unui look cool, masculin și minimalist, potrivită bărbatului energic și stăpân pe el însuși care se menține în conexiune cu noutățile”, declară Mădălina Oanță, Branding Director BRAND NEW.

Gerovital Men. Echipa client Farmec:

Natalia Muscă – Manager de produs

Gerovital Men. Echipă agenție Brand New:

Vlad Bojan – Senior Graphic Designer

Mădălina Oanță – Branding Director

Adina Iovan – Branding Account Executive

Brand New este o agenție de strategie și design de brand, care de mai bine de șapte ani oferă soluții de branding și packaging pentru clienți locali și internaționali.

Citește și S-a lansat Monitorul Preţurilor Carburanţilor: Cum poți afla ce benzinării au cele mai mici prețuri?

 

 

 

Citiți și despre: