Stiri: IT&C

Geskimo SRL, în topul Deloitte „Technology Fast 50”

04.11.2015

Geskimo SRL este o compania românească este singura reprezentantă din Iași în topul celor mai dinamice companii din zona Europei Centrale, în condiţiile în care în ultimii 4 ani a avut o creștere de 419%. Compania a fost înființată în urmă cu 10 ani şi are ca obiect de activitate dezvoltarea de soluții software.

În ediţia din acest an a clasamentului, Geskimo SRL se situează pe locul 27.

Deloitte „Technology Fast 50” este un program ce are ca scop prezentarea celor mai dinamice 50 de companii din Europa Centrala. Aflat la a 16-a ediție, topul reunește organizații publice sau private din domenii precum software, hardware, comunicații sau media, care au cunoscut creșteri semnificative in perioada 2011-2014.

Produsul principal al companiei Geskimo este cognitiveSEO, o soluţie business-to-business, care pe baza unei subscripţii lunare oferă un serviciu de marketing online de analiză a site-urilor proprii şi ale concurenţei.

Produsul a fost lansat în anul 2011 şi de atunci până în la ora actuală se află într-o continuă creștere, atât în ceea ce privește numărul clienților dar și cel al angajaților. Principalii clienti ai produsului cognitiveSEO sunt din piețele externe, în special din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

În prezent, compania se axează pe produsul cognitiveSEO pe care îl dezvoltă în continuare dar și pe un nou produs, recent lansat: BrandMentions.

BrandMentions.com este o platforma care vine ca o soluție viabilă de monitorizare a oricărui brand în mediul online şi oferă posibilitatea notificării în momentul în care apar noi menţiuni de interes pentru brandul în cauză.

„Aflată într-un mediu de afaceri extrem de concurențial, Geskimo SRL este o companie care reușește să crească întrucât crede în inovație și dezvoltare continuă. Produsele firmei sunt mereu într-un proces de transformare și adaptare la cerințele tot mai specifice ale pieței iar echipa care lucrează la dezvoltarea produselor înțelege foarte bine nevoile pieței căreia i se adresează”, au afirmat reprezentanţii companiei.