Getin Holding a majorat capitalul social al Romanian International Bank

09.03.2015

Acționarul majoritar al Romanian International Bank, Getin Holding, a majorat pe 19 februarie capitalul social al băncii printr-o nouă infuzie de capital în valoare de 14 milioane lei. Tot la aceeași dată, fondurile proprii ale băncii au fost consolidate printr-un împrumut subordonat în valoare de 1,82 milioane euro euro.

Majorarea fondurilor proprii ale RIB face parte din strategia de continuă dezvoltare și consolidare a grupului Getin Holding pe piaţa din România.

„Aportul de capital este o reconfirmare a angajamentului acționarului majoritar al RIB de a susține și dezvolta creșterea pe piața locală. Anul 2015 este un an foarte important pentru noi, este anul în care eforturile interne pentru transformarea băncii într-o instituție pregătită să ofere produse și servicii simple, eficiente și ușor de accesat vor fi dezvăluite sub forma unei noi abordări de business și de comunicare. Suntem optimiști că prin nouă abordare ne vom ridica la înălțimea așteptărilor tuturor celor care caută în bancă un partener cu care să relaţioneze foarte ușor atunci când au nevoie de el”, a afirmat Stephen James Orlesky, CEO Romanian Internațional Bank S.A.

Citiți și despre: