Stiri: Finante

Getin Holding preia VB Leasing România IFN

16.05.2014

Consiliul de Administrație al companiei poloneze Getin Holding a decis preluarea acțiunilor VB Leasing România IFN şi VB Leasing Polska, semnând în acest sens un accord cu VB-Leasing Internațional Holding GmbH din Austria.

VB Leasing România IFN se află în top şase companii de leasing în ţara noastră și operează printr-un număr de şapte sucursale. Achiziționarea companiei face parte din procesul de consolidare pe piața din România a companiei Getin Holding.

VB Leasing Polska este lider pe piață de leasing din Polonia pe segmentul de mașini de mare tonaj, se află în top 10 companii de leasing și operează printr-un număr de trei sucursale și 13 puncte de vânzare, având peste 120 de reprezentanți de vânzări.

Getin Holding S mai deține în România, din luna decembrie a anului trecut, 100% din acțiunile Romanian Internațional Bank S.A..

“Tranzacţia ar trebui să fie finalizată în următoarele trei luni urmând că diviziile să fie consolidate în trimestrul III al anului 2014”, a afirmat Rafal Juszczak, CEO Getin Holding.