GEZE aduce în România cel mai nou sistem de închidere pentru uşile automate

25.11.2015

GEZE aduce în România cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante, GEZE Powerturn. Produs ȋn Germania, sistemul reprezintă o soluție multifuncțională, sigură şi fiabilă, fiind potrivit inclusiv pentru ușile mari și grele. Funcția sa unică, Smart swing, facilitează utilizarea manuală a uşilor, fără efort, indiferent de mărimea sau greutatea acestora.

“Lansarea sistemului Powerturn la târgul BAU din Munchen, în ianuarie anul acesta, ne-a oferit oportunitatea de a aduce în România un produs inovator, cu performanțe ridicate, montaj flexibil, fiabilitate optimă și un design personalizat pentru fațade impresionante. Piața locală l-a primit cu mare interes întrucât deja l-am implementat în mai multe proiecte, printre care: Techno Stamp Bacău, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucureşti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea şi Craiova”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Designul discret și înălțimea redusă, de doar şapte centimetri, oferă sistemului libertate fără limite în ceea ce privește soluțiile personalizate pentru clădiri, fără să neglijeze cerințele stricte de siguranță și confort. În plus, noua funcție Smart swing facilitează utilizarea manuală a ușii datorită funcționării unice a sistemului de înmagazinare a energiei. Arcul care asigură închiderea în siguranță a acționării în caz de incendiu este pretensionat și menținut în această poziție, ceea ce permite oricui să deschidă cu ușurință ușile mari și grele. De asemenea, funcția Smart swing reduce costurile de energie, atât în modul “deschis permanent”, cât și în timpul funcționării obișnuite.

Printre proiectele importante desfăşurate anul acesta se regăseşte şi furnizarea a zece uşi echipate cu sistemul Powerturn pentru noul sediul Technostamp Bacau. Compania de origine italiană s-a bazat pe calitatea şi performanța produselor Geze şi a ales siguranța şi confortul oferite de sistemul de acționare pentru uşi batante, atât pentru accesul interior, cât şi exterior.

GEZE Powerturn respectă toate standardele de siguranță și dispune de declarație de mediu – Environmental Product Declaration (EPD).

Citiți și despre: