Slide

Stiri: Retail

GEZE România a furnizat 20 de uşi glisante pentru Vulcan Value Centre

07.11.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 6 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

GEZE România a furnizat 20 de uși glisante automate pentru centrul comercial Vulcan Value Centre. Acestea sunt adaptate traficului și constructiei căilor de evacuare specifice mall-urilor. Astfel, în cadrul centrului au fost montate două uși telescopice GEZE Slimdrive SLT, 16 uși glisante liniare GEZE Ecdrive și două uși glisante automate GEZE Slimdrive SL-BO, cu funcție de break-out pentru căi de evacuare.

”Cu uşile glisante automate de la GEZE se pot îndeplini cele mai diverse cerinţe de utilitate pentru o clădire. Pentru centrul comercial Vulcan, am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uşi glisante care să ofere confort, siguranță şi design contemporan”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Uşile glisante ocupă un spaţiu redus, sunt eficiente, elegante şi moderne. Versiunea din seria de acţionări GEZE Slimdrive cu o înălţime de numai 7 centimetri se potriveşte perfect în orice tip de arhitectură a clădirii şi oferă posibilităţi variate de montaj. În ceea ce privește sistemele GEZE Ecdrive, acestea oferă o soluție rentabilă din punct de vedere economic fiind foarte fiabile sub aspectul funcţionalităţii.

Sistemele de uși glisante automate furnizate în proiectul Vulcan sunt prevăzute cu un software inteligent putând fi astfel auto programabile, cu adaptare automată a comportamentului uşii la frecvenţa de circulare, conectabile la reţea şi integrabile în sistemele de management a clădirilor.

GEZE România a mai furnizat uși automate și altor centre comerciale precum Sun Plaza, București Mall, Jolie Ville, Centru Comercial Titan, Dragonul Roșu, Centrul Comercial Crângasi, Militari Shopping Center sau Auchan Giulești.