Slide

Stiri: Finante

Ghidul Solicitantului pentru POC AP 2 — beneficiari publici, lansat în consultare publică

01.10.2015

Ministerul Fondurilor Europene a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru POC AP 2 — beneficiari publici. Ghidul poate fi consultat pe site-ul www.fonduri-ue.ro, mai precis în secțiunea Calendar Lansări, în perioada 1-15 octombrie.

„Urmarea eforturilor depuse împreună cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în acest moment întreg bugetul alocat Axei Prioritare 2 POC va fi lansat, astfel creând premisele încă de la începutul noii perioade de programare a unei absorbții de 100% în anul 2020 pentru Programul Operațional Competitivitate”, a explicat ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Toate întrebările legate de Ghidul solicitantului și sugestiile formulate pe marginea documentelor publicate vor fi transmise la adresa de e-mail fonduri.oipsi@msinf.ro.

Pentru Axa Prioritară 2 a POC, „Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă”, apelul de proiecte aferent Actiunii 2.2.1—”Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere” a fost lansat în data de 20 august, iar înregistrarea propunerilor de proiecte se va face începând cu data de 2 noiembrie 2015.