Stiri: Companii

Gi Group a preluat două companii de resurse umane din România

15.09.2016

Compania Gi Group, una dintre companiile lider la nivel global în domeniul resurselor umane, a încheiat procesul de achiziţie al companiilor TACK (Consulteam România) şi TMI, companii lider la nivel global în oferirea de servicii de consultanţă şi de training.

Compania de training TACK are sediul central în Marea Britanie, operând în peste 60 de țări, prin intermediul unei rețele de parteneri – în România operează prin intermediul companiei Consulteam – având 54 de birouri la nivel global, oferind servicii de formare personalizate cât și consultanță în peste 35 de limbi străine, pentru clienți mari și mici, din cele mai diverse industrii. TACK a reușit să aibă o reputație de invidiat, cu o experiență pe piața de formare de peste 68 de ani, oferind cursuri la un nivel înalt în domenii precum vânzări, management și leadership, dezvoltare de aptitudini personale și sociale și sustenabilitatea mediului.

Compania TMI are sediul principal în Danemarca, fiind o companie lider la nivel global în domeniul consultanței și formării de personal, care, de asemenea operează prin intermediul unei rețele de parteneri la nivel global, oferind soluții inovative și personalizate având ca scop principal posibilitatea implementării de strategii și transformări prin modelarea culturilor organizaționale a diverselor companii. Compania TMI, prin intermediul a 600 de traineri are capacitatea de a acoperi cereri a peste 45 de țări la nivel global, operând în 35 de limbi străine.

„Achiziția celor două companii reprezintă un pas strategic extrem de important pentru mărirea ofertei de servicii conexe domeniului resurselor umane. Desigur, urmărim activitatea celor două companii TMI și TACK de ceva timp, avându-i totodată parteneri în diverse proiecte, fiind impresionați de calibrul, angajamentul și profesionalismul tuturor celor implicați in diferitele proiecte. În următoarele luni, vom lucra la procesul de integrare a celor două companii în cadrul grupului nostru”, a afirmat Stefano Colli-Lanzi – CEO și fondatorul Gi Group.

Compania Gi Group, unul din liderii la nivel mondial în plasare de forță de muncă temporară și permanentă, recrutare și selecție, consultanță și training, cât și în alte activități complementare domeniului resurselor umane este prezentă în România din 2009.