Stiri: Stiri

Glenfiddich lansează Book of Success

19.12.2013

Glenfiddich lansează cea mai mare platformă a oamenilor de succes din România, proiectul denumit Book of Success debutând cu o primă ediţie-pilot ce reuneşte 10 dintre cei mai de succes români.

Prin acesă platformă Glenfiddich îşi propune să reunească şi să premieze oamenii de succes din România din diferite industrii.

” Book of Success reprezintă un angajament pe termen nederminat faţă de elitele României şi faţă de valorile în care Glenfiddich crede. Proiectul îşi propune să construiască o platformă care să aplaude oamenii de succes din România, reunindu-i pe cei ce au realizări remarcabile în diferite industrii (de la artă, film, cultură, până la IT, marketing, advertising, arhitectură, ştiinţă, avocatură, medicină etc.)”, spun realizatorii proiectului.

Book of Success este despre oameni care au contribut la dezvoltarea domeniilor în care activează şi pot deveni sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare.

Platforma online îşi propune să adune poveştile de succes ale românilor, să-i aplaude şi să le transforme într-o sursă de informaţie pentru publicul larg.

Bogdan Anghel, Marketing Manager la Alexandrion Grup România, a explicat că în România sunt foarte mulţi oameni valoroşi cu poveşti cu adevărat inspiraţionale care au demonstrat de-a lungul timpului că reuşita este posibilă îndiferent de domeniul în care activezi.

”Prin Book of Success vrem să-I aplaudăm pe aceşti oameni şi să atragem atenţia asupra lor, a poveştilor lor şi a valorilor asociate acestora”, declară Bogdan Anghel, Marketing Manager la Alexandrion Grup România”, a continuat acesta. .

Mai mult, Book of Success va reuni alături de oamenii de succes şi tineri aflaţi la început de drum. În primăvara lui 2014, Glenfiddich va lansa ediţia Who to Watch, ca parte integrantă a platformei Book of Success, unde se vor regăsi oameni cu potenţial pentru reuşită, a căror evoluţie merită să fie urmărită de-a lungul timpului. O parte din ei vor fi nominalizaţi chiar de către primii 10 oameni de succes care deschid proiectul.

După ediția-pilot, în toamna lui va fi lansată prima ediție Book of Success, a românilor cu realizări remarcabile în carieră.