Stiri: Companii

Global City Business Park favorizează extinderea Bergenbier și Euroins

02.09.2015

Compania de investiții Global City Business anunță o înregistrare de profit pentru business park-ul propriu Global City Business Park din România. Companiile Bergenbier și Euroins au planuri de extindere și au închiriat de la firma menționată un total de 1600 de metri pătrați – clădiri de birouri.

Global City Business Park este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare în sectorul office din zona nordică a Bucureștiului.

Începând cu această lună Global City Business Park a închiriat un total de 1600 metri pătrați de spații de birouri pentru trei companii importante prezente pe piața românească. Este vorba despre Bergenbier, parte din Molson Coors Central Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală și de Est. Activitatea Bergenbier în sediul nostru de birouri va începe din anul 2016 -a declarat Sorin Macoveiu, Comercial Manager Global Finance România.

Nu doar Bergenbier și-a extins activitățile în Global City Business Park. Se mai precizează că și companiile Euroins și Adama Agricultural Solutions au închiriat de asemenea spațiu.

Totodată, alte firme care au decis să contracteze spațiu în Global City Business Park sunt: Altex Service Center, Autoitalia Group și Ted’s. Altex urmează să ocupe 650 de metri pătrați – spații de birouri, în timp ce Autoitalia Group contractează 450 de metri pătrați și va instala și un showroom pentru marca Jeep.

Al treilea chiriaș pentru business park-ul nostru este Ted’s cu o cafenea marcă proprie. Venirea acestora este un beneficiu pentru ceilalți clienți pe care îi mai avem deoarece se pot bucura de diverse facilități gastronomice – a adăugat Sorin Macoveiu.

Conform estimărilor reprezentanților Global City Business Park cafeneau ce urmează să fie deschisă ar deservi mai mult de 2500 de persoane care lucrează în această zonă.

Situat în partea de nord a Capitalei, Global City Business Park are o suprafață totală de 56.000 de metri pătrați și oferă spații de birouri pe o artie de 51.000 metri pătrați.