Global Logistics Chitila

Global Logistics Chitila, o investiție de 35,5 milioane de euro

14.05.2019

Globalworth a lansat Global Logistics, un proiect în valoare de 35,5 milioane de euro în Chitila. Proiectul este în parteneriat cu Global Vision. Așadar, liderul pieței de birouri în România și Polonia a anunțatcă a creat brandul Global Logistics. Acesta va îngloba toate proprietățile sale logistice. Lansarea este parte a strategiei de a-și consolida poziția pe acest segment cu o creștere rapidă. Și, în acest context, Globalworth anunță un nou proiect lângă București: Global Logistics Chitila.

Global Logistics Chitila. O cerere puternică din sectorul industrial și logistic

„Continuăm să observăm cererea puternică din sectorul industrial și logistic. Proiectul nostru Global Logistics Timișoara (fostul Timișoara Airport Park) din Vestul țării a avut foarte mare succes și este închiriat în totalitate de companii de renume. Strategia noastră pentru perioada următoare se concentrează în continuare pe întărirea poziției de lider al pieței de birouri, dar ne dorim și creșterea prezenței pe segmentul logistic cu noi proiecte, începând cu extinderea Global Logistics Timișoara și noua investiție din Chitila în parteneriat cu Global Vision. Aceste investiții vor fi dezvoltate sub platforma Global Logistics, care va îngloba toate proiectele industriale și logistice”, a declarat Dimitris Raptis, Deputy CEO și CIO al Globalworth.

Global Logistics Chitila. O suprafață de 77.000 de metri pătrați

Compania are în plan să dezvolte un proiect logistic în Chitila (Ilfov), cu o suprafață de aproximativ 77.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de 35,5 milioane de euro, care va fi construit în parteneriat cu Global Vision. Recent, Globalworth a finalizat și prima fază a extinderii proiectului său logistic din Timișoara.

„Parteneriatul cu Globalworth ne onorează și confirmă faptul că viziunea noastră de a dezvolta proiecte industriale și logistice integrate, în imediata apropiere a marilor centre de resurse umane și a rețelelor majore de transport și infrastructură, este una sustenabilă și cu un potențial de dezvoltare însemnat. De altfel, toate analizele noastre indică faptul că piața de logistică și industrial din România devine una din ce în ce mai atractivă pentru investitorii străini. Tocmai de aceea, intenția noastră este să ne consolidăm această competență unică de a dezvolta și administra, într-o manieră consultativă și eficientă, bazată pe complementaritate de obiective, proiecte mixte și ambițioase dedicate companiilor cu viziune și aspirații transfrontaliere”, a adăugat Sorin Preda, CEO al Global Vision.

Global Logistics Chitila. Un proiectul de tip ”last mile”

Global Logistics Chitila este un proiect logistic de tip „last mile”. Acesta va fi construit pe un teren de peste 136.000 de metri pătrați.

Dezvoltarea se va realiza în mai multe faze, primii 20.000 de mp de spații logistice fiind programați pentru livrare în primul semestru al anului viitor. Accesul este unul excelent, prin autostrada A1, șoseaua de centură a capitalei și DN7, care facilitează un traseu rapid către zonele centrale ale Bucureștiului.

În octombrie 2018, Globalworth a demarat extinderea proiectului Global Logistics Timișoara, care a atins un grad de închiriere de 100%. Global Logistics Timișoara II oferă potențialul de extindere cu 140.000 de metri pătrați. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de peste 30 de hectare. Prima fază a proiectului, de aproape 18.000 de metri pătrați, a fost deja finalizată. În plus, compania se află în negocieri avansate pentru închirierea suprafeței livrate.

Din portofoliul Globalworth face parte și proiectul dezvoltat pentru Renault, care va fi redenumit în Global Logistics Pitești.

Citește și Reserved deschide un magazin în Shopping City Center Sibiu

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Global Logistics Chitila, o investiție de 35,5 milioane de euro

  1. Pingback: Societe Generale European Business Services | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.