Stiri: Companii

Global Technical Group

Global Technical Group intră pe piața hotelieră

19.12.2018

Global Technical Group intră pe piața hotelieră. Compania pune bazele unei noi ramuri de business, odată cu semnarea primelor două contracte privind construirea de la zero a infrastructurii tehnologice pentru două noi mari hoteluri. Este vorba de Hilton (în Otopeni) și Courtyard by Marriott (în zona Barbu Văcărescu).

Global Technical Group. Soluții tehnologice

Global Technical Group este unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România. Grupul este specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate.

Global Technical Group. Ce spune conducerea companiei?

„Deși nu aveam în plan pentru această perioadă extinderea în această direcție am primit o invitație de participare la procesul de ofertare pentru aceste obiective și, după o scurtă analiză, am decis că este o zonă care merită abordată de compania noastră. Serviciile pe care le furnizăm pentru aceste proiecte sunt de tipul Design & Build. Prin acest sistem garantăm clienților eficiență economică și aducem încă din etapa conceptuală creativitatea și experiența tehnică a profesioniștilor noștri”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group.

Global Technical Group. Noile hoteluri

Noile hoteluri urmează să fie finalizate în al doilea trimestru al anului viitor. Acestea vor avea aproximativ 500 de camere, peste 200 de spații de parcare, restaurante, săli de conferință etc.

Global Technical Group va asigura infrastructura tehnologică, ținând cont de trei mari cerințe ale hotelierilor: economie, siguranță și confortul oaspeților.

Global Technical Group. Consumul de energie

Conform companiei, consumul de energie pentru camerele de oaspeți reprezintă între 30% și 60% din consumul de energie din hoteluri. Astfel, proiectarea adaptată cerințelor specifice ale fiecărui hotel și alegerea corectă a componentelor de distribuție a energiei electrice reprezintă soluția pentru scăderea costurilor de operare.

Așadar, Global Technical Group oferă soluții de gestionare a energiei din cameră. Acestea permit atât confortul oaspeților, cât și eficientizarea costurilor.

Clienții hotelului se așteaptă să se poată conecta fără probleme și fără întreruperi la internet. În plus, hotelierii își doresc anumite facilități în obiectivele lor: infrastructură IT performanță, sisteme de tip VoIP, CCTV, control acces, parking, softuri de integrare și monitorizare pentru a controla iluminatul, aerul condiționat, încălzirea, etc.

Global Technical Group. Dezvoltarea eficientă

„Investitorii hotelieri au ca principală provocare dezvoltarea eficientă. Provocarea întâmpinată odată cu încorporarea tehnologiei în hoteluri este legată de schimbarea rapidă a tehnologiei, dar noi îi putem ajuta pe hotelieri să găsească de fiecare dată modalități noi și adaptate contextului de a le oferi oaspeților o experiență cât mai bună pe durata șederii lor în unitățile de cazare, inserând elemente de înaltă tehnologie în camere”, mai spune Fadi Rida.

Global Technical Group. Investiții

Global Technical Group a investit în ultimele luni câteva zeci de mii de euro în trainingul angajaților. Acest lucru a fost realizat pentru a se adresa cu succes noii ramuri de business.

„Standardele și exigențele hoteliere ne-au condus către decizia de a investi în trainingul angajaților noștri. Îmbunătățirea performanțelor Global Technical Group are la bază dezvoltarea competențelor profesionale ale echipei noastre și am implementat programe de instruire în conformitate cu standardele hoteliere. Costurile pentru cursurile și certificările pe care le-au urmat colegii noștri sunt de câteva zeci de mii de euro, noi având drept scop ca angajații noștri să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare, astfel încât să gestioneze proiectele fără a întâmpina probleme”, explică Fadi Rida.

Global Technical Group. Planuri pentru 2019

În 2019, compania va continua implementarea soluțiilor în domeniul comercial, hotelier, office și banking. În plus, Global Technical Group va intra și pe piața rezidențială și industrială. Compania se va concentra pe oferirea unui nivel de servicii care să depășească așteptările clienților, să mențină cel mai ridicat grad de calitate și să ofere angajaților companiei oportunitatea de a se dezvolta.

Citește și Programul Metrorex de Crăciun 2018 și Revelion 2019