Stiri: Companii

Globalworth aduce Mindspace în România

25.06.2018

Globalworth a încheiat un contract de închiriere cu Mindspace Ltd., liderul global ce operează spații de co-working creative. Compania își va deschide primele locații din ţara noastră în trei dintre clădirile Globalworth, pe o suprafață de aproximativ 12.000 de metri pătrați din Globalworth Campus, City Offices și Bucharest Tower Center din București.

În plus, Globalworth va deveni acționar al Mindspace printr-o investiție de 10 milioane de dolari în companie, susținându-și astfel strategia de creștere.

„Parteneriatul cu Mindspace este deja unul de tradiție. Compania operează în prezent spații în legendara noastră clădire Hala Koszyki din Varșovia, Polonia, iar astăzi ne extindem colaborarea și în România. Prin aducerea Mindspace în clădirile noastre, vom putea răspunde unui univers mai larg de potențiali chiriași și nevoilor lor aflate în continuă schimbare. Mindspace oferă cele mai bune soluții pentru spații de birou flexibile, ce corespund calității și nivelului înalt al serviciilor pe care Globalworth le pune la dispoziția partenerilor săi. Suntem încântați să avem un rol în extinderea companiei”, a declarat Ema Iftimie (foto), Head of Leasing Globalworth.

Prin intrarea pe piaţa din România, Mindspace își mărește portofoliul la 28 de locații, cu aproximativ 90.000 de metri pătrați, și își consolidează astfel oferta și poziția de operator lider de spații de birou flexibile și de înaltă calitate din Europa și Statele Unite ale Americii, fiind prezentă în 7 țări și 13 orașe.

„Bucureștiul se mândrește cu una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Cu o populație de aproape 2 milioane de locuitori și o forță de muncă foarte educată și talentată, am identificat o cerere puternică din partea companiilor globale mari ce își doresc să fie prezente în oraș. Prin colaborarea cu Globalworth, Mindspace va fi putea astfel să ofere servicii de înaltă calitate în unele dintre locațiile și clădirile cele mai dorite de pe piață. Globalworth are în România un portofoliu important de proiecte de birouri de înaltă calitate, ce oferă spații de Clasa ‘A’ în locații premium”, a spus Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer la Mindspace.