Stiri: Constructii

Globalworth anunţă două noi clădiri de birouri în nordul Capitalei

27.02.2018

Globalworth Real Estate Investments Ltd. a anunţat finalizarea achiziției a două terenuri în zona de nord a Capitalei și pregătirea pentru începerea lucrărilor de construcție pentru două noi clădiri de birouri. În urma finalizării acestora, Globalworth va deveni proprietarul celui mai mare business hub din nordului Bucureştiului

Cele două terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu din noul Central Business District: prima este situată între clădirile Globalworth Plaza și Green Court B, iar cea de-a doua este adiacentă complexului de birouri Green Court, deținut de asemenea de companie. În total, terenurile vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spații comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square. După finalizare, prevăzută pentru al doilea semestru al anului 2019, aceasta va oferi chiriașilor săi spații de lucru care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și eficiență energetică.

Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât și din punct de vedere al calității și eficienței energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020.

„Clădirile de birouri pe care le dezvoltăm în nordul Bucureștiului vin în continuarea misiunii noastre de a investi în proiecte de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, care promovează inovația, au un impact pozitiv asupra colaborării și integrează cele mai recente tehnologii și instrumente. Cu un lobby neconvențional, un acoperiș verde și spații de lucru flexibile, dispunând de ultimele tehnologii, Globalworth Square va deveni un punct de referință pentru mediul de business din Capitală, oferind garanția unui spațiu de lucru creativ, care încurajează performanța”, a adăugat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.