Globalworth finalizează preluarea Green Court Bucharest

09.08.2017

Globalworth Real Estate Investments Ltd. a finalizat tranzacția de preluare a clădirii “C” a complexului de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska România. Tranzacţia a fost realizată prin cumpărarea a 100% din acțiunile SPC Epsilon Property Development Company S.R.L., companie care deţinea activul, şi are o valoare de circa 38 milioane euro, sumă achitată către Skanska România.

Globalworth a devenit, aşadar, unicul proprietar al complexului Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska România, parte a unuia dintre cele mai mari grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte imobiliare din lume.

Complexul este localizat în nordul Capitalei, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca şi este alcătuit din trei clădiri de birouri clasa “A”, certificate LEED Gold și oferă o suprafață închiriabilă totală de 54.300 mp.

Clădirea „C” este închiriată aproape în totalitate de chiriași precum General Motors, Orange, Capgemini, Tradeshift, ABB, Legrand și Merck și are o suprafață totală de 16.300 mp.

 

 

 

Citiți și despre: