Stiri: Constructii

Spatii industriale Globalworth

Globalworth preia un nou teren în București

04.07.2018

Globalworth a anunţat cumpărarea unui nou teren în București, pe Bulevardul Preciziei, de către Elgan Offices, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group (reprezentată de Simon Roth). Tranzacția are o valoare totală de aproximativ 2 milioane euro.

“După ce anul trecut adăugam o nouă zonă importantă pe harta Globalworth, odată cu proiectul Bucharest Renault Connected, anunțăm astăzi o achiziție pe Bulevardul Preciziei, prin care dorim să ne întărim și mai mult poziția în această parte a Bucureștiului. Suntem convinși că, datorită suprafeței și poziționării sale, în apropierea stației de metrou Preciziei și a autostrăzii București-Pitești, este o achiziție importantă în portofoliul nostru și ne vom continua astfel strategia de extindere cu spații potrivite nevoilor partenerilor noștri”, a declarat Mihai Zaharia, Director al Departamentului de Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Noul teren preluat Globalworth, deținut anterior de Terra Management & Development Group, are o suprafață de 7.600 de metri pătrați și este situat pe Bulevardul Preciziei, nr. 3F, în imediata apropiere a viitorului sediu al Groupe Renault România, dezvoltat de companie.