Stiri: Logistica

GLS Romania

GLS România sprijină persoanele afectate de inundaţii

21.07.2021

GLS România sprijină persoanele afectate de inundaţii. În urma fenomenelor meteorologice severe din județul Alba, multe localități au fost afectate. În acest context, compania sprijină familiile aflate la nevoie.

„Aflând despre această situație, GLS România empatizează cu acest eveniment care a marcat cu roșu viețile multor oameni rămași fără locuințe și hrană”, anunţă GLS România.

Misiunea specială a angajaţilor GLS România

Angajații companiei s-au unit și au creat o misiune pentru a veni în ajutorul oamenilor afectați de inundații prin sprijinirea lor cu apă și alimente neperisabile în valoare de mii de euro.

“Având o extinsă rețea de depozite în toată țara, ne-am organizat rapid și am luat legătura cu colegii din zona afectată pentru a gestiona cât mai rapid această situație care pentru noi a devenit o misiune. La GLS dorința de a face bine a devenit un punct important pe agenda noastră de zi cu zi.” A declarat Miklos Szoboszlay, directorul general al GLS România.

Serviciile oferite de companie

GLS Group oferă servicii de coletărie fiabile și de înaltă calitate pentru peste 240.000 de clienți, completate de servicii de livrare și de livrare expres.

Prin companii deținute integral și parteneriate, GLS Group acoperă 40 de țări și este conectat la nivel global prin acorduri contractuale. Prin rețeaua sa terestră, GLS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din Europa.

Compania operează, de asemenea, prin filiale deținute integral în Canada și pe coasta de vest a SUA.

70 de puncte de transbordare

Rețeaua GLS este formată din mai mult de 70 puncte de transbordare centrale și regionale. La acestea se adaugă aproximativ 1.400 de depozite susținute de peste 28.000 de vehicule de livrare și 4.000 de camioane pentru liniile principale.

Per total, compania are aproximativ 19.000 de angajati. În anul fiscal 2019/20 GLS a generat venituri de 3,6 miliarde de euro și a livrat peste 667 de milioane de expedieri.

Citeşte şi O nouă atenţionare meteo: Caniculă şi furtuni în multe judeţe