Stiri: Companii

Oqema preia Stera Chemicals

Golden Food Snacks vrea să preia compania Derpan. Mesajul transmis de Consiliul Concurenţei

02.08.2022

Golden Food Snacks vrea să preia compania Derpan. Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Golden Food preia compania Derpan. Autoritatea va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal.

Golden Food Snacks

Golden Foods SA prelucrează și conservă fructe și legume și, de asemenea, produce și comercializează nuci, alune, semințe și fructe deshidratate sub brandul Elmas și sub mărci ale altor companii, cunoscute ca produse private label.

Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse de patiserie

Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse proaspete de patiserie și produce și comercializează produse de panificație ambalate, cu termen lung de valabilitate, precum croissant, ștrudel și brioșe.

Legea concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Leabrook preia EnergoBit. Ce anunţ a facut Consiliul Concurenţei?