GOLDPLAST a deschis o nouă linie de producţie, la Topoloveni

12.10.2017

GOLDPLAST a inaugurat o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare, ca parte a unei strategii ample de investiţii în fabrica din Topoloveni. Unitatea de producţie înglobează o tehnologie de vârf patentată, proiectată în Europa, ce include utilaje cu o capacitate, calitate şi eficienţă crescută precum şi matriţe proiectate şi realizate local în departamentul mecanic al fabricii.

Investiţia în această tehnologie s-a ridicat la peste 3 milioane de euro, din care 1 milion de euro numai în acest an la Topoloveni.

“GOLDPLAST este o companie dedicată inovaţiei superioare, de la produsele pe care le propunem clienţilor, diversitatea şi designul acestora, la tehnologia şi materialele folosite. Inovaţia dublată de continua preocupare pentru dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor solicitate angajaţilor noştri, precum şi investiţiile în noi tehnologii ne garantează o producţie de calitate şi atingerea obiectivului pe care ni l-am propus: dublarea cifrei de afaceri până în anul 2022”, a declarat Domenico Zaccone, Preşedinte şi director executiv GOLDPLAST.

Pentru noua unitate au fost angajaţi peste 20 de muncitori şi au fost specializaţi 10 tehnicieni şi un inginer pentru mentenanţă şi procese tehnologice. Noua linie va produce 3 milioane unităţi în 2018 (dintr-o capacitate de 4 milioane de unităţi), atât modelele de pahare patentate aflate în oferta companiei, cât şi modele noi. Produsele vor avea un procent de 15% în cifra de afaceri a companiei.

În plus, compania raportează un trend crescător al afacerilor, având o prezenţă mai puternică pe pieţele internaţionale. Fabrica de la Topoloveni produce peste 3000 de articole în mai mult de 600 de milioane de unităţi pe an, pe care grupul le vinde în nu mai puţin de 39 de ţări.

 

 

Citiți și despre: