Stiri: Companii

Goodyear are un nou director de vânzări pentru România, Bulgaria și Moldova

06.07.2016

Goodyear Dunlop Tires România l-a numit, recent, pe Florin Popescu în funcția de Director General de Vânzări pentru România, Bulgaria și Republica Moldova. Acesta deţine experiență în vânzări și are un background solid în leadership, care și-a început cariera la Goodyear în 2003 ca Truck Tires Specialist.

În anul 2006, Florin Popescu a fost promovat în poziția de Area Sales Manager pentru zonele de sud și vest ale României. Din 2011, a coordonat divizia de anvelope de camion și industriale în România, Bulgaria și Republica Moldova (începând cu 2012) și ulterior și în Ungaria (2013-2015).

De asemenea, acesta reprezintă Goodyear Dunlop Tires România în Consiliul de Administrație al Ecoanvelope unde a ocupat poziția de Președinte al Consiliului în perioada 2013 -2015.

Goodyear Dunlop România este parte a grupului Goodyear, una din companiile producătoare de anvelope de top la nivel mondial care are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 22 de țări peste tot în lume.

Compania cu sediul în București are ca obiect de activitate vânzarea de anvelope de consum și comerciale a cinci mărci foarte bine cunoscute: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Debica.