GPeC 2020

GPeC 2020: Au început înscrierile pentru Competiția Magazinelor Online

14.04.2020

GPeC 2020. Ediția aniversară GPeC de 15 ani a început cu lansarea înscrierilor pentru două evenimente majore din portofoliul GPeC: Competiția Magazinelor Online și GPeC SUMMIT – evenimentul de referință în E-Commerce și Digital Marketing care se va desfășura pe 2 noiembrie 2020 la Sala Mare a Teatrului Național București.

Având o tradiție de 15 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente, comunitate și resurse E-Commerce & Marketing Online din România și Europa de Est.

GPeC 2020. Competiția Magazinelor Online

“Cu toții traversăm o perioadă nefastă cauzată de pandemia COVID-19, dar nu trebuie să predăm armele și să capitulăm. De aceea, sfatul nostru pentru magazinele online este să folosească acest interval de timp pentru a-și optimiza website-urile, pentru a primi recomandări avizate de la experții din Juriul GPeC și, astfel, pentru a-și crește rata de conversie”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Per total, 30 de specialiști cu experiență în E-Commerce și Digital Marketing – membri în Juriul Competiției GPeC – analizează magazinele online înscrise.

Competiția folosește peste 200 de criterii de evaluare general valabile la nivel internațional. Acestea vizează:

 • User Experience – ergonomia website-ului atât pe Mobile, cât și pe Desktop pentru asigurarea unei experiențe facile și intuitive de navigare
 • Funcționalitățile website-ului – funcționarea corectă și intuitivă a tuturor formularelor din site și a întregului proces de Checkout
 • Search – funcționarea corectă a câmpului de căutare internă ținând cont de Best Practices
 • Mystery Shopping – calitatea serviciilor magazinelor online în relația cu clienții prin plasarea de comenzi de Mystery Shopping
 • SEO – cât de bine sunt optimizate magazinele online pentru motoarele de căutare
 • Security – gradul de protecție al bazelor de date și al informațiilor sensibile despre clienți în contextul actual de GDPR
 • E-Mail Marketing – frecvența și calitatea campaniilor de Newsletter pentru un Open Rate & Click Rate cât mai mare
 • Content & Social Media – frecvența și calitatea conținutului (ex.: Blog) și a însemnărilor din rețelele de socializare

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC primesc un Raport E-Commerce detaliat pentru fiecare din cele peste 200 de criterii. La acesteași recomandări avizate despre cum să remedieze problemele semnalate, astfel încât să își crească Rata de Conversie și să vândă mai mult.

GPeC 2020. Mentorship

În plus, magazinele online vor beneficia de două sesiuni de Mentorship 1-la-1 cu specialiștii care le-au evaluat, în cadrul cărora vor discuta asupra raportului rezultat și vor primi consultanță și recomandări avizate despre cum să își optimizeze website-urile pentru a vinde mai mult.

Magazinele online care aleg pachetul PLATINUM la înscrierea în Competiție, vor fi mentorate și asupra propriului business și a strategiei de dezvoltare de către unii dintre cei mai cunoscuți antreprenori și investitori din România.

“Competiția GPeC este un adevărat proces prin care trec magazinele online timp de 7 luni: website-urile lor sunt analizate de 30 de experți prin peste 200 de criterii de evaluare în două etape la momente diferite pentru a urmări evoluția lor în timp. Pe lângă cele două evaluări și a rapoartelor rezultate, magazinele au parte de sesiuni dedicate de Mentorship în discuții 1-la-1 cu specialiștii din domeniu. Scopul Competiției GPeC este să ajutăm realmente magazinele să aibă un website bine optimizat și, astfel, să își crească rata de conversie și vânzările”, explică Andrei Radu.

Beneficii în valoare de minimum 5.690 euro

Mgazinele online care aleg să se înscrie în Competiția GPeC primesc și Marca de Încredere TRUSTED.ro (care le atestă consumatorilor faptul că magazinele respectă legislația și bunele practici în e-commerce), precum și Sistemul de Feedback Opinii de Încredere Trusted.ro (în care consumatorii pot lăsa și citi recenziile altor clienți ai magazinelor).

Beneficiile în servicii ale magazinelor înscrise în Competiția GPeC sunt în valoare de minimum 5.690 EUR, în funcție de pachetul selectat la înscriere.

Taxa de înscriere în Competiția GPeC pornește de la 349 EUR + TVA și ajunge la 599 EUR + TVA pentru cel mai mare pachet care include și 2 bilete de acces All Inclusive la evenimentul GPeC SUMMIT din 2 noiembrie 2020. Oferta de preț este valabilă până pe 30 aprilie 2020, urmând ca prețurile să crească după această dată.

Detaliile complete despre Competiția GPeC, precum și formularul de înscriere sunt disponibile pe website-ul organizatorilor, în secțiunea dedicată: https://www.gpec.ro/competitia-magazinelor-online/

Per total, peste 1.000 de magazine online unice au fost înscrise în Competiția GPeC în cele 14 ediții de până acum, iar 93% din ele au considerat participarea extrem de utilă pentru dezvoltarea afacerii lor.

GPeC 2020. GPeC SUMMIT are loc pe 2 noiembrie 2020

GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și Europa de Est.

Ediția din acest an se va desfășura pe 2 noiembrie 2020 la Teatrul Național București. Organizatorii au anunțat deja primii cinci speakeri internaționali de excepție:

 • Dan Ariely este în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani din întreaga lume, fiind Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University, cercetător științific, speaker și autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably Irrational, The Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty.
 • Michael Aagaard este cunoscut drept unul dintre cei mai pasionați experți în CRO (Conversion Rate Optimization) din întreaga lume, fondatorul CXL – Peep Laja – considerându-l „un adevărat lider al domeniului”.
 • Els Aerts este Co-Founder AGConsult – companie de User Research și Optimizare a Ratei de Conversie cu sediul în Belgia, fondată în 2001 alături de Karl Gilis.
 • Karl Gilis este considerat unul din Top 3 cei mai buni experți din lume în User Experience (UX) și Optimizarea Ratei de Conversie (CRO).
 • Wil Reynolds este Fondatorul și Directorul de Strategie al Seer Interactive, companie care oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale în E-Commerce și SaaS (Software as a Service).

GPeC 2020. Temele dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT vizează ultimele trend-uri în domeniu:

 • Psychology & Behavioral Economics
 • Digital Marketing
 • User Experience
 • User Research
 • Conversion Optimization
 • Growth Hacking
 • Customer Centricity
 • SEO & PPC

În paralel cu Conferința GPeC SUMMIT, se va desfășura GPeC E-Commerce Expo. Expoziția cuprinde peste 30 de furnizori de servicii. Aceștia își prezintă oferta în fața magazinelor online și intră în contact direct cu acestea.

Seara de 2 noiembrie va aduce Gala Premiilor eCommerce. Este vorba de festivitatea de premiere a celor mai bune magazine online și a companiilor de top din domeniu.

Prețul unui bilet la GPeC SUMMIT este de 79 EUR + TVA prin Oferta GPeC Community cu cele mai mici prețuri. Oferta este valabilă până pe 30 aprilie 2020, ora 23:59.

Detalii complete despre eveniment și înscrieri, pe website-ul organizatorilor: gpec.ro/gpec-summit

Citește și Auchan livrare la domiciliu: Compania lansează coșurile de cumpărături predefinite

 

 

Citiți și despre: