GPeC SUMMIT 2018 Nir Eyal

GPeC SUMMIT 2018: Nir Eyal vine pentru prima dată în România

03.10.2018

GPeC SUMMIT 2018: Nir Eyal, autorul bestseller-ului „Hooked: How to Build Habit-Forming Products” vine pentru prima dată în ţara noastră. El va participa la GPeC SUMMIT, eveniment ce are loc pe 12-13 noiembrie 2018, în București.

„Dacă nu i-ați citit cartea încă, vă recomand sincer să o faceți pentru că este considerată un adevărat ghid despre cum să creezi produse și servicii de care utilizatorii să se îndrăgostească și să devină dependenți, rămânând mereu agățați / „hooked” cu brand-ul vostru”, au explicat organizatorii GPeC SUMMIT.

GPeC SUMMIT 2018: Bestseller-ul „Hooked”

Bestseller-ul „Hooked” reprezintă cartea care a schimbat modul de gândire, strategia și comportamentul unora din cei mai cunoscuți antreprenori, la nivel mondial. În plus, este cartea de căpătâi a comunității din Silicon Valley.

Aşadar, este cartea must-read pentru toți antreprenorii care vor să crească engagement-ul cu clienții săi.

GPeC SUMMIT 2018: Triple A Speaker

Nir Eyal este un Triple A Speaker la nivel mondial. Articolele lui au apărut în publicații de renume precum Harvard Business Review, TechCrunch, Forbes, The Huffington Post sau Psychology Today. Totodată, Nir Eyal este Wall Street Journal Bestselling Author.

Acesta este supranumit „The Prophet of Habit-Forming Technology” de către prestigioasa publicație M.I.T. Technology Review. El scrie, oferă consultanță și predă despre intersecția dintre psihologie, tehnologie și business.

Nir Eyal este profesor în cadrul Stanford Graduate School of Business și Hasso Plattner Institute of Design (Stanford University).

În acelaşi timp, el este investitor în companii de renume. Este vorba de Eventbrite, Refresh.io (preluată de LinkedIn), Worklife (achiziționată de Cisco), Product Hunt, Marco Polo, Presence Learning, 7 Cups, Pana, Kahoot!, Byte Foods și Anchor.fm.

GPeC SUMMIT 2018: Despre ce va vorbi Nir Eyal?

La GPeC SUMMIT, Nir Eyal va susține un keynote despre cum să creezi produse și servicii de care utilizatorii să se îndrăgostească și să le formeze obiceiuri noi de consum.

„Cred sincer că niciun antreprenor, marketer sau product manager nu ar trebui să rateze prezentarea lui Nir Eyal de la GPeC SUMMIT”, au mai spus organizatorii conferinţei.

GPeC SUMMIT reaminteşte şi de oferta Very-Early-Bird. Aceasta asigură cele mai mici prețuri pentru bilete şi expiră în mai puțin de o săptămână, pe 9 octombrie 2018 la ora 23:59.

GPeC SUMMIT 2018: Speakerii evenimentului

Pe scena GPeC SUMMIT vor urca unii dintre cei mai cunoscuți experți internaționali din domeniu. Este vorba de: Brad Geddes (cel mai bun specialist în PPC), David Meerman Scott (cel mai bun strateg în Marketing și PR), Ross Simmonds (expert în Content Marketing) și Russel McAthy (expert în Attribution Modelling).

GPeC SUMMIT 2018: Acestora li se vor alătura reprezentanți din e-commerce-ul românesc:

 • Iulian Stanciu (CEO eMAG),
 • Valentin Radu (Founder Omniconvert),
 • Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR.ro & Founder MTH Digital)
 • Andrei Radu (CEO & Founder GPeC).

Subiectele dezbătute la GPeC SUMMIT 2018

 • Cifrele de piață e-commerce la zi și tendințele pentru 2019
 • Mobile & Desktop User Experience / Usability
 • Optimizarea Ratei de Conversie și creșterea vânzărilor
 • Content Marketing
 • PPC Advertising
 • SEO
 • Real-Time Marketing & Sales
 • Customer Satisfaction & Engagement
 • Growth Hacking

Citeşte şi GPeC SUMMIT 2018 va avea loc în perioada 12-13 noiembrie

 

Citiți și despre: